FPS düşürmeyen ekran kaydı programı önerisi

furyzstko

Hectopat
Daha fazla  
Fraps denedim ama 30 FPS'e ayarlamama rağmen CS 1.6 da normalde 250 FPS civarı arıyorken 20-30 civarına düşüyor FPS. FPS düşürmeyen ekran kaydı için program önerileriniz nelerdir? Sistem özellikleri fotoğraftadır.

Dosya Ekleri

• 20250405_154615.jpg
    20250405_154615.jpg
    447,3 KB · Görüntüleme: 34
  • 20250405_154606.jpg
    20250405_154606.jpg
    370,1 KB · Görüntüleme: 34
Fraps denedim ama 30 FPS'e ayarlamama rağmen CS 1.6 da normalde 250 FPS civarı arıyorken 20-30 civarına düşüyor FPS. FPS düşürmeyen ekran kaydı için program önerileriniz nelerdir? Sistem özellikleri fotoğraftadır.
Bu sistemde geç kayıt almayı kayıt almadan 250 FPS alman mucize. Hiçbir program kurtarmaz bunu XP kullanıyorsun bir de.

Bu sistemde geç kayıt almayı kayıt almadan 250 FPS alman mucize. Hiçbir program kurtarmaz bunu XP kullanıyorsun bir de.

Hocam valla CS 1.6 da 250FPS hatta 300'ü bile görüyor. Teşekkürler bu arada bilgilendirme için de acaba neden 250'den bir anda 24 25'e kadar düşüyor?

Harici ekran kaydi almanin yolunu aramalisin.

Sistemin zaten aman aman iyi degil , birde oyun kaydı alarak neden daha fazla makineyi yoruyorsun ki.

Bence bilgisayarin evde lcd tv ye bagla. Oyun oynarken annenizden veya arkadasinizdan kamera kaydini telefonla cekmesini isteyin. Hic drop yemezsiniz.

Ekran kaydı basit bir işlem değil.
Kayıt işlemi esnasında encode işlemi de gerçekleşir ve bu işlem çok kaynak gerektirebilir. Dolayısı ile FPS düşer.

Ek not: Kayıt formatını değiştirmek kullanılan sistem kaynağını düşürebilir.

@furyzstko
Aşağıdaki programla kayıt almayı deneyin. Yıllardır her türlü video işi ve kayıt için kullanıyorum.
Daha önce ekran kaydı alırken ne kadar kaynak kullandığına bakmamıştım. Az önce baktım. Şaşılacak kadar az kaynak kullanıyordu.
Programı güncellemeyin. Sebebi linkte yazıyor.

Son düzenleme:
Ekran kaydı basit bir işlem değil.
Kayıt işlemi esnasında encode işlemi de gerçekleşir ve bu işlem çok kaynak gerektirebilir. Dolayısı ile FPS düşer.

Ek not: Kayıt formatını değiştirmek kullanılan sistem kaynağını düşürebilir.

@furyzstko
Aşağıdaki programla kayıt almayı deneyin. Yıllardır her türlü video işi ve kayıt için kullanıyorum.
Daha önce ekran kaydı alırken ne kadar kaynak kullandığına bakmamıştım. Az önce baktım. Şaşılacak kadar az kaynak kullanıyordu.
Programı güncellemeyin. Sebebi linkte yazıyor.
Tamamdır hocam yarın deneyeceğim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı