Samicenk Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 522 Çözümler 2 15 Ocak 2022 #1 OBS kullanırken %50 kadar FPS kaybı yaşıyorum. Önerdiğiniz FPS düşürmeyen ekran kayıt programı var mı?
OBS kullanırken %50 kadar FPS kaybı yaşıyorum. Önerdiğiniz FPS düşürmeyen ekran kayıt programı var mı?
JenLedger Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Aralık 2013 Mesajlar 1.896 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer C:/Program Files/Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Satış Yöneticisi 15 Ocak 2022 #2 Ekran kartınız çok eski değilse ve Nvidia ise Shadowplay.
Samicenk Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 522 Çözümler 2 15 Ocak 2022 #3 JenLedger dedi: Ekran kartınız çok eski değilse ve Nvidia ise Shadowplay. Genişletmek için tıkla... MX 330 var.
JenLedger dedi: Ekran kartınız çok eski değilse ve Nvidia ise Shadowplay. Genişletmek için tıkla... MX 330 var.
1 192269 Megapat Katılım 3 Aralık 2017 Mesajlar 2.060 Makaleler 1 Çözümler 55 15 Ocak 2022 #4 Samicenk dedi: MX 330 var. Genişletmek için tıkla... Destekliyor olması gerek, GeForce Experience yüklü ise Alt+Z ile erişebilirsiniz detaylarına.
Samicenk dedi: MX 330 var. Genişletmek için tıkla... Destekliyor olması gerek, GeForce Experience yüklü ise Alt+Z ile erişebilirsiniz detaylarına.
JenLedger Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Aralık 2013 Mesajlar 1.896 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer C:/Program Files/Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Satış Yöneticisi 15 Ocak 2022 #5 GeForce Experience yükleyin. "Yer Paylaşımı" olarak geçiyor. Biraz bakındım, hata alanlar varmış. Hata alırsan altta verdiğim linkteki dosyayı indir. Download Windows 10 Media Feature Pack
GeForce Experience yükleyin. "Yer Paylaşımı" olarak geçiyor. Biraz bakındım, hata alanlar varmış. Hata alırsan altta verdiğim linkteki dosyayı indir. Download Windows 10 Media Feature Pack
Cre4TiveTR Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Ekim 2014 Mesajlar 2.335 Makaleler 4 Çözümler 10 15 Ocak 2022 #6 Hocam OBS'de güzel bir ayarlama ile FPS kaybı yaşamazsınız. Kayıtta maksimum %4-5 CPU kullanıyor bende.
Hocam OBS'de güzel bir ayarlama ile FPS kaybı yaşamazsınız. Kayıtta maksimum %4-5 CPU kullanıyor bende.
Samicenk Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 522 Çözümler 2 15 Ocak 2022 #7 Cre4TiveTR dedi: Hocam OBS'de güzel bir ayarlama ile FPS kaybı yaşamazsınız. Kayıtta maksimum %4-5 CPU kullanıyor bende. Genişletmek için tıkla... Ayarlarda NVENC bende gözükmediği için FPS kaybı yaşıyorum.
Cre4TiveTR dedi: Hocam OBS'de güzel bir ayarlama ile FPS kaybı yaşamazsınız. Kayıtta maksimum %4-5 CPU kullanıyor bende. Genişletmek için tıkla... Ayarlarda NVENC bende gözükmediği için FPS kaybı yaşıyorum.
lexarplayz Hectopat Katılım 19 Eylül 2021 Mesajlar 72 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2022 #8 JenLedger dedi: Ekran kartınız çok eski değilse ve Nvidia ise Shadowplay. Genişletmek için tıkla... Benimki Nvidia ama eski biraz ne yapıcaz? Hangi programı kullanabilirim
JenLedger dedi: Ekran kartınız çok eski değilse ve Nvidia ise Shadowplay. Genişletmek için tıkla... Benimki Nvidia ama eski biraz ne yapıcaz? Hangi programı kullanabilirim
JenLedger Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Aralık 2013 Mesajlar 1.896 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer C:/Program Files/Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Satış Yöneticisi 15 Ocak 2022 #9 lexarplayz dedi: Benimki Nvidia ama eski biraz ne yapıcaz? Hangi programı kullanabilirim Genişletmek için tıkla... Ne kadar eski? GT 700 Serisinden daha mı eski mesela? Denediğim tüm programlar düşürüyordu benim FPS'i bayağı. Bir önerim olamayacak o yüzden.
lexarplayz dedi: Benimki Nvidia ama eski biraz ne yapıcaz? Hangi programı kullanabilirim Genişletmek için tıkla... Ne kadar eski? GT 700 Serisinden daha mı eski mesela? Denediğim tüm programlar düşürüyordu benim FPS'i bayağı. Bir önerim olamayacak o yüzden.