hotaru Centipat Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 167 Yer Kamurocho Daha fazla Cinsiyet Kadın 28 Şubat 2022 #11 İkisinin birbiriyle alakası yok yükselmez.
Sosyal Kullanıcısı Kilopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.573 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Afyonkarahisar 28 Şubat 2022 #12 Siz de ben de eskiden böyleydik, her şeyi birine sorardık. Şimdi akıl sahibi oldunuz birisi sorunca dalga geçiyorsunuz, garip. Sorunuza gelirsek FPS ile Internet arasın da bir bağ yoktur.
Siz de ben de eskiden böyleydik, her şeyi birine sorardık. Şimdi akıl sahibi oldunuz birisi sorunca dalga geçiyorsunuz, garip. Sorunuza gelirsek FPS ile Internet arasın da bir bağ yoktur.
Celarus Hectopat Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 924 Çözümler 4 Yer İstanbul 28 Şubat 2022 #13 Sosyal Kullanıcısı dedi: Siz de ben de eskiden böyleydik, her şeyi birine sorardık. Şimdi akıl sahibi oldunuz birisi sorunca dalga geçiyorsunuz, garip. Sorunuza gelirsek FPS ile Internet arasın da bir bağ yoktur. Genişletmek için tıkla... Komik olduğunu sanıyorlar
Sosyal Kullanıcısı dedi: Siz de ben de eskiden böyleydik, her şeyi birine sorardık. Şimdi akıl sahibi oldunuz birisi sorunca dalga geçiyorsunuz, garip. Sorunuza gelirsek FPS ile Internet arasın da bir bağ yoktur. Genişletmek için tıkla... Komik olduğunu sanıyorlar