lykiamami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2019 Mesajlar 1.405 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #11 Talha murat dedi: 8 GB RAM günümüz şartlarında FPS düşüşleri yaşatır yetmediği için minimum 16 GB olmalı. Genişletmek için tıkla... Valorant gibi bir oyunda 4 GB RAM ile drop yaşamazken adama 16 öneriyorsunuz. 4 GB RAM bile yeterli o oyun için. Sorun başka bir şeydedir.
Talha murat dedi: 8 GB RAM günümüz şartlarında FPS düşüşleri yaşatır yetmediği için minimum 16 GB olmalı. Genişletmek için tıkla... Valorant gibi bir oyunda 4 GB RAM ile drop yaşamazken adama 16 öneriyorsunuz. 4 GB RAM bile yeterli o oyun için. Sorun başka bir şeydedir.
Talha murat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.157 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer BURSA 30 Aralık 2020 #12 lykiamami dedi: Valorant gibi bir oyunda 4 GB RAM ile drop yaşamazken adama 16 öneriyorsunuz. 4 GB RAM bile yeterli o oyun için. Sorun başka bir şeydedir. Genişletmek için tıkla... FPS'nin artması için önerdim ve genelleme yaptım ilk önce adam akıllı okuyun!
lykiamami dedi: Valorant gibi bir oyunda 4 GB RAM ile drop yaşamazken adama 16 öneriyorsunuz. 4 GB RAM bile yeterli o oyun için. Sorun başka bir şeydedir. Genişletmek için tıkla... FPS'nin artması için önerdim ve genelleme yaptım ilk önce adam akıllı okuyun!
Fatih Cambaz Femtopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #13 uozzcan dedi: Belki bir ihtimal anakartının güç beslemesi USB vs. portlara güç verme konusunda sorun çıkarıyordur. Ancak FPS düşüşleri de olduğu için önce güç kaynağını kontrol etmekte fayda var. Genişletmek için tıkla... Bazen kasaya dokunduğumda az elektrik çarpıyordu, acaba bu anakartın arızasını mı gösterir?
uozzcan dedi: Belki bir ihtimal anakartının güç beslemesi USB vs. portlara güç verme konusunda sorun çıkarıyordur. Ancak FPS düşüşleri de olduğu için önce güç kaynağını kontrol etmekte fayda var. Genişletmek için tıkla... Bazen kasaya dokunduğumda az elektrik çarpıyordu, acaba bu anakartın arızasını mı gösterir?
lykiamami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2019 Mesajlar 1.405 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #14 Talha murat dedi: FPS'nin artması için önerdim ve genelleme yaptım ilk önce adam akıllı okuyun! Genişletmek için tıkla... APU sistem olmadıkça FPS çok fazla RAM ile ilgili olmaz. Hadi ilgisi var diyelim ama arkadaşın dediği kadar FPS yükseltmez veya düşürmez.
Talha murat dedi: FPS'nin artması için önerdim ve genelleme yaptım ilk önce adam akıllı okuyun! Genişletmek için tıkla... APU sistem olmadıkça FPS çok fazla RAM ile ilgili olmaz. Hadi ilgisi var diyelim ama arkadaşın dediği kadar FPS yükseltmez veya düşürmez.
Fatih Cambaz Femtopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2020 #15 lykiamami dedi: APU sistem olmadıkça FPS çok fazla RAM ile ilgili olmaz. Hadi ilgisi var diyelim ama arkadaşın dediği kadar FPS yükseltmez veya düşürmez. Genişletmek için tıkla... Sizin benim sorunum hakkında düşünceniz nedir?
lykiamami dedi: APU sistem olmadıkça FPS çok fazla RAM ile ilgili olmaz. Hadi ilgisi var diyelim ama arkadaşın dediği kadar FPS yükseltmez veya düşürmez. Genişletmek için tıkla... Sizin benim sorunum hakkında düşünceniz nedir?