FPS düşüşü GT 1030 sistem ile normal mi?

thelalemin

Decapat
Daha fazla  
AMD A10-7870k Radeon R7, 12 compute cores 4C+8g 3.90 GHz.
RAM 8,00 GB (kullanılabilir: 3,94 GB)
GeForce GT 1030.

CS 2'de 5 ila 30FPS arası değer alıyorum. Biliyorum eski bir sistem ama baktığım kadarıyla bu ekran kartıyla CS 2 de 120FPS gibi bir değer almam gerekiyor. Baktığım yer mi yanlış yoksa normal değerin altında mıyım?

Kullanılabilir bellek 4 GB'den biraz az gözüküyor. İşletim sistemin 32 bit kurulu olabilir. 64 bit yapman için sıfırdan işletim sistemini kurman gerekir, yani format atmalısın.

Başka bir ihtimal toplam 8 GB'lik sistem belleğinin 4 GB'sini dahili grafik kullanıyor olabilir. Bunun içinse BIOS'a girip dahili grafik belleğin miktarını minimuma indirebilirsin. Bazı anakartlarda 16 MB'ye kadar izin veriyor. Tamamen kapatmaktansa minimum değerde tutman yararına olur.

AMD A10-7870k Radeon R7, 12 compute cores 4C+8g 3.90 GHz.
RAM 8,00 GB (kullanılabilir: 3,94 GB)
GeForce GT 1030.

CS 2'de 5 ila 30FPS arası değer alıyorum. Biliyorum eski bir sistem ama baktığım kadarıyla bu ekran kartıyla CS 2 de 120FPS gibi bir değer almam gerekiyor. Baktığım yer mi yanlış yoksa normal değerin altında mıyım?

Pardon da GT1030 ile nasıl 120 FPS almayı düşünüyorsun? Bence saçmalıyorsun aynı kart arkadaşımda da var 50 FPS'ye şükür ediyor çocuk.

Pardon da GT1030 ile nasıl 120 FPS almayı düşünüyorsun? Bence saçmalıyorsun aynı kart arkadaşımda da var 50 FPS'ye şükür ediyor çocuk.
anladım. benim internetteki (olmayan) max bilgimle araştırdığımda o fps değerini alanları gçrdüm. en düşük ayarlarda 800 piksele kadar indirip en en en en düşük grafiklere aldıktan sonra gorduğum fps aralıgı 5 ila 30

O FPS değerini alan kişilerin işlemcisi RAM'i vb gibi şeyleri iyi oluyor test yaparken senin ise en düşük ayarlarda aldığın FPS sana Kar'dır daha da yüksek alamazsın o sistemle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı