FPS Düşüşünden Dolayı Format Atmalı mıyım?

Fenimium

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bugün bir tane tamirciye oyunda FPS düşüşü yaşadığımı söyledim, bana dedi ki fanlara zarar vermiş olabilirsin, 30 saat bilgisayarı açma açtığında format at. Sizce doğru mu? Dinlemeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Bugün bir tane tamirciye oyunda FPS düşüşü yaşadığımı söyledim, bana dedi ki fanlara zarar vermiş olabilirsin, 30 saat bilgisayarı açma açtığında format at. Sizce doğru mu? Dinlemeli miyim?

Fan ve format birlikte nasıl öyle düşünüldü anlamadım bakkal kötü olabilir.

Pek bilgim yok ama eğer fanlara zarar geldiyse tespit edilemez mi zaten? Bir de 30 saat ne için onu anlamadım.

Format atmaya gelince, yazılımsal bir sorun mevcutsa sorunu genellikle çözer format atmak ama donanımsal sorunları çözemez.

Oyun içerisinde MSI Afterburner ile frekans ve sıcaklık değerlerinizi kontrol edin ekran görüntüsü alarak konuya ekleyin. Bunun en iyi yöntemi bu.
Ayrıca sistem özelliklerini belirtmen gerek.

konu sahibinin sistem öz. tahmin ediyorum.png

Fan zarar gördüyse o 30 saat içerisinde kendi tamir etmiyor kardeşim başka bir bilgisayarcıya danış ya da fanların sağlam mı değil mi termal macun değişmeli mi değişmemeli mi kontrol et.Büyük ihtimalle edemezsin başka bir bilgisayarcıya götür.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı