Bu görselde gördüğünüz programı arıyorum. Hali hazır da NVIDIA App ya da Afterburner kullanıyorum lakin bana bu program lazım. Bulamadım. Yardımcı olur musunuz?
Arkadaş halihazırda NVIDIA App ve Afterburner kullandığını yazıda belirtmiş hocam.MSI AFTERBURNER adı, YouTube 'da bir sürü Türkçe video var rehber olarak bu program için.
Arkadaş halihazırda NVIDIA App ve Afterburner kullandığını yazıda belirtmiş hocam.MSI AFTERBURNER adı, YouTube 'da bir sürü Türkçe video var rehber olarak bu program için.
Evet bende ilk başta bunun farklı font olduğunu düşünmüştüm doğruymuş. Bu font çok hoşuma gitti hemen yapayım.Kullanılan program hâlâ Afterburner fakat RTSS üzerinden font olarak değiştirilmiş ve ek grafik konulmuş hali. Şu videoda başlanılan noktadan izlemeye başlayabilirsiniz, yapmanız gerekenler için yardımcı olacaktır.
Arkadaş halihazırda NVIDIA App ve Afterburner kullandığını yazıda belirtmiş hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.