Fian Şampiyonu Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.833 Çözümler 3 4 Temmuz 2024 #1 Bilgisayarı açtığımda ekranın sağ üstünde böyle bir gösterge ile karşılaştım daha önce hiç görmemiştim, hangi uygulamadan dolayı olabilir? Dosya Ekleri resim_2024-07-04_155509050.png 74,1 KB · Görüntüleme: 162
Bilgisayarı açtığımda ekranın sağ üstünde böyle bir gösterge ile karşılaştım daha önce hiç görmemiştim, hangi uygulamadan dolayı olabilir?
Çözüm enesaak 4 Temmuz 2024 Fian Şampiyonu dedi: Bilgisayarı açtığımda ekranın sağ üstünde böyle bir gösterge ile karşılaştım daha önce hiç görmemiştim, hangi uygulamadan dolayı olabilir? Genişletmek için tıkla... NVIDIA App uygulamasının istatistik gösterimi. Alt + R yaparak kapatabilirsiniz.
Fian Şampiyonu dedi: Bilgisayarı açtığımda ekranın sağ üstünde böyle bir gösterge ile karşılaştım daha önce hiç görmemiştim, hangi uygulamadan dolayı olabilir? Genişletmek için tıkla... NVIDIA App uygulamasının istatistik gösterimi. Alt + R yaparak kapatabilirsiniz.
enesaak Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 1.249 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Temmuz 2024 #2 Fian Şampiyonu dedi: Bilgisayarı açtığımda ekranın sağ üstünde böyle bir gösterge ile karşılaştım daha önce hiç görmemiştim, hangi uygulamadan dolayı olabilir? Genişletmek için tıkla... NVIDIA App uygulamasının istatistik gösterimi. Alt + R yaparak kapatabilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
Fian Şampiyonu dedi: Bilgisayarı açtığımda ekranın sağ üstünde böyle bir gösterge ile karşılaştım daha önce hiç görmemiştim, hangi uygulamadan dolayı olabilir? Genişletmek için tıkla... NVIDIA App uygulamasının istatistik gösterimi. Alt + R yaparak kapatabilirsiniz.
KS KS Fian Şampiyonu Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.833 Çözümler 3 4 Temmuz 2024 #3 enesaak dedi: NVIDIA App uygulamasının istatistik gösterimi. Alt + R yaparak kapatabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, çözüm olarak raporladım. Artı 0 Eksi
enesaak dedi: NVIDIA App uygulamasının istatistik gösterimi. Alt + R yaparak kapatabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, çözüm olarak raporladım.
enesaak Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 1.249 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Temmuz 2024 #4 Fian Şampiyonu dedi: Teşekkürler, çözüm olarak raporladım. Genişletmek için tıkla... Ben teşekkür ederim. İyi günler. Artı 0 Eksi
Fian Şampiyonu dedi: Teşekkürler, çözüm olarak raporladım. Genişletmek için tıkla... Ben teşekkür ederim. İyi günler.