M Murat%sahin Hectopat Katılım 5 Şubat 2017 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2017 #1 Amazon'dan FPS oyunları icin(CS:GO) kaliteli bir kulaklık almayı dusunuyorum. Logitech G930 var aklımda. Ama tüm markalara acıgım. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Şubat 2017
Amazon'dan FPS oyunları icin(CS:GO) kaliteli bir kulaklık almayı dusunuyorum. Logitech G930 var aklımda. Ama tüm markalara acıgım.
H Hexagram Kilopat Katılım 4 Ağustos 2014 Mesajlar 517 5 Şubat 2017 #2 ASUS Strix veya Hyperx Cloud serisinden öneririm. Gayet kaliteliler ve her bütçeye göre ürünleri var.
ASUS Strix veya Hyperx Cloud serisinden öneririm. Gayet kaliteliler ve her bütçeye göre ürünleri var.
M Murat%sahin Hectopat Katılım 5 Şubat 2017 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2017 #3 Steelseries siberia serisi hakkında bir görüşünüz var mı? Bir arkadaşım kullanıyo çok tavsiye etti de
Steelseries siberia serisi hakkında bir görüşünüz var mı? Bir arkadaşım kullanıyo çok tavsiye etti de
H Hexagram Kilopat Katılım 4 Ağustos 2014 Mesajlar 517 5 Şubat 2017 #4 Şahsi olarak ASUS Strix 7.1 kullanıyorum ve ergonomik olarak çok çok iyi. Siberia V2' yi bir internet kafede test etme şansım olmuştu ancak çok memnun kalamadım. Kulaklık seçerken kafa ve kulak yapınız çok önemli. Bilhassa terleme seviyeniz de.
Şahsi olarak ASUS Strix 7.1 kullanıyorum ve ergonomik olarak çok çok iyi. Siberia V2' yi bir internet kafede test etme şansım olmuştu ancak çok memnun kalamadım. Kulaklık seçerken kafa ve kulak yapınız çok önemli. Bilhassa terleme seviyeniz de.