E ETReVeNGe Kilopat Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 155 4 Kasım 2019 #1 Kara cuma için güzel bir klavye önerisi, oynadığım oyunlar: (LOL Rainbow CS:GO GTA 5 BF1)
Elekrono Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 1.482 Çözümler 4 Yer System32 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Kasım 2019 #2 Turbox TR-K12 buldum ben 70TL ama daha önce kimse almamış bu klavyeyi galiba
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.897 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 4 Kasım 2019 #3 Bütçe belirtmediğin için öneri yapmıyorum ama FPS oyunları için red switch daha uygun.
E ETReVeNGe Kilopat Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 155 4 Kasım 2019 #4 Sylveon dedi: Bütçe belirtmediğin için öneri yapmıyorum ama FPS oyunları için red switch daha uygun. Genişletmek için tıkla... Ben asus rog strix claymore var brown sence o nasıl
Sylveon dedi: Bütçe belirtmediğin için öneri yapmıyorum ama FPS oyunları için red switch daha uygun. Genişletmek için tıkla... Ben asus rog strix claymore var brown sence o nasıl
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.897 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 4 Kasım 2019 #5 Asus ROG Claymore sende var mı? Almayı mı düşünüyorsunuz? Varsa değiştirmeye gerek yok bence alıcaksanız ama red switch klavyelere bakın.
Asus ROG Claymore sende var mı? Almayı mı düşünüyorsunuz? Varsa değiştirmeye gerek yok bence alıcaksanız ama red switch klavyelere bakın.
E ETReVeNGe Kilopat Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 155 7 Kasım 2019 #6 Sylveon dedi: Asus ROG Claymore sende var mı? Almayı mı düşünüyorsunuz? Varsa değiştirmeye gerek yok bence alıcaksanız ama red switch klavyelere bakın. Genişletmek için tıkla... Uık onu düşünüyorum
Sylveon dedi: Asus ROG Claymore sende var mı? Almayı mı düşünüyorsunuz? Varsa değiştirmeye gerek yok bence alıcaksanız ama red switch klavyelere bakın. Genişletmek için tıkla... Uık onu düşünüyorum