qweqweee Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Temmuz 2013 Mesajlar 2.694 Makaleler 4 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2014 #11 Şahsen ben 800x600 çözünürlükte, her şey kapalı bir şekilde 25 FPS üstünü alınca seviniyorum
Taha Bilgen Hectopat Katılım 18 Ağustos 2013 Mesajlar 234 Makaleler 4 Yer Marmaris/İçmeler Daha fazla Meslek Öğrenci/Yabancı dil 26 Mayıs 2014 #12 30 FPS de çok rahatsız oluyorum ben. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
30 FPS de çok rahatsız oluyorum ben. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
qweqweee Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Temmuz 2013 Mesajlar 2.694 Makaleler 4 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2014 #13 @Taha Bilgen nerelisin ? Benimde soyad Bilgen'de
Taha Bilgen Hectopat Katılım 18 Ağustos 2013 Mesajlar 234 Makaleler 4 Yer Marmaris/İçmeler Daha fazla Meslek Öğrenci/Yabancı dil 26 Mayıs 2014 #14 Silinen üye dedi: @Taha Bilgen nerelisin ? Benimde soyad Bilgen'de Genişletmek için tıkla... Trabzon ama Marmaris'te yaşıyorum kardeşim
Silinen üye dedi: @Taha Bilgen nerelisin ? Benimde soyad Bilgen'de Genişletmek için tıkla... Trabzon ama Marmaris'te yaşıyorum kardeşim