Şu an Rampage SMX-R33 Limbo kullanıyorum. Valorant ve CS gibi oyunlarda düşük sens ile oynuyorum. Ancak bu mouse sürekli takılıyor ve istediğim verimi alamıyorum. Bu tarz oyunlarda kullanabileceğim bir mouse arıyorum. Attack Shark X3 aklımdaki farelerden biri, 1K civarında bir şey ama yurt dışı olduğu için fiyatı biraz artıyor. Aynı fiyatlarda bir mouse önerirseniz sevinirim.
Şu an Rampage SMX-R33 Limbo kullanıyorum. Valorant ve CS gibi oyunlarda düşük sens ile oynuyorum. Ancak bu mouse sürekli takılıyor ve istediğim verimi alamıyorum. Bu tarz oyunlarda kullanabileceğim bir mouse arıyorum. Attack Shark X3 aklımdaki farelerden biri, 1K civarında bir şey ama yurt dışı olduğu için fiyatı biraz artıyor. Aynı fiyatlarda bir mouse önerirseniz sevinirim.
Şu an Rampage SMX-R33 limbo kullanıyorum. Valorant ve CS gibi oyunlarda düşük sens ile oynuyorum. Ancak bu mouse sürekli takılıyor ve istediğim verimi alamıyorum. Bu tarz oyunlarda kullanabileceğim bir mouse arıyorum. Attack Shark X3 aklımdaki farelerden biri, 1K civarında bir şey ama yurt dışı olduğu için fiyatı biraz artıyor. Aynı fiyatlarda bir mouse önerirseniz sevinirim.