FPS oyunlar için mouse pad önerisi

Bütçe
2500
Daha fazla  
Merhaba dostlar, genelde CS2, PUBG gibi oyunlar oynuyorum şu an esptıger tang dao sr kullanıyorum fakat fareyi değiştirdiğimden beri yüzeyde donuyor gibi rahat kullanamıyorum forumda başka bir konuda bir arkadaş da aynı şeyi söylemişti. Şu anki kullandığım Control mouse pad olarak görünüyor. Sizce Control mü almalıyım yoksa hybrid mi? Önerileriniz varsa alabilir miyim? Bütçe: Max 2500 TL.

Merhaba dostlar, genelde CS2, PUBG gibi oyunlar oynuyorum şu an esptıger tang dao sr kullanıyorum fakat fareyi değiştirdiğimden beri yüzeyde donuyor gibi rahat kullanamıyorum forumda başka bir konuda bir arkadaş da aynı şeyi söylemişti. Şu anki kullandığım Control mouse pad olarak görünüyor. Sizce Control mü almalıyım yoksa hybrid mi? Önerileriniz varsa alabilir miyim? Bütçe: Max 2500 TL.
Lod ayarını arttırdın mı ?

Soa Pro veya Wraith Ace bakabilirsin mousepad bakıyorsan da.

Motion Sync ayarını kapatın demişlerdi etki etti bir de lod ayarını deneyeyim yine de mousepadi değiştireceğim sanırım öneriniz için teşekkürler.
Lod ayarını 2mm yapın düşükteyse düzelme ihtimali var Soft pad'lerde bazen bu tarz sorunlar olabiliyor.

Bende Wraith Blade Y var aşırı memnunum, öneririm. Tek eksi yanı skatezleri hızlı eritiyor obsidien dot skatez ile beraber çok iyi oluyor diye biliyorum. Ama ikisi beraber aşırı hızlı oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı