FPS oyunlar için palm grip mouse ve cam mouse pad önerisi

Bütçe
15000

Xtrspcy

Zeptopat
Daha fazla  
Herkese merhaba,

Rekabetçi FPS oyunlarında kullanmak üzere, palm grip mouse ve mousepad arıyorum.
Ellerim aşırı terliyor veya soğuyor, uzun süreli oynuyorum. Bu sebeple terlemenin önüne geçecek, çabuk kirlenmeyecek ve mouseun rastgele oynamayacağı önerilere açığım.

800 DPI ile oynuyorum. Bütçe sınırı yok. Cam Mousepadleri gözüme kestirdim ama Tekkusai markası Türkiye'de yok gibi gözüküyor. Başka önerebileceğiniz markaları araştırabilirim

Bu bilgiler ışığında, mousepad ve mouse önerebilir misiniz?

Bunlar dışında Arm Sleeve ve Grip Tape'ler terleme konusunda işe yarar mı? Bilgi verebilir misiniz?

Sırf eliniz terliyor diye cam mouse pad almak zorunda değilsiniz kendim grip tape ve sleeve ile kumaş mousepadde oynuyorum elimin yapışması gibi bir durum yok yağ gibi kayıyor halen ve benim elim inanılmaz terler ama dediğim gibi sleeve ve grip ile cozebiliyorum bu işi.Ayrica FPS oyunlari için cam mousepad önermiyorum.Cam mousepadler apex,fortnite,Overwatch gibi takip odaklı oyunlarda işinize yarar onun dışında yararı olduğu bir konu yok.

Dönüşün için teşekkürler.

Bu durumda iyi bir fare ve mousepade ihtiyacım var hala. Bende Valorant için alacağım aslında Cam Mousepad'i, yani saydığın oyun kitlesi içerisinde sayılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…