FPS oyunları için 165 Hz monitör yeterli mi?

By Ghost

Hectopat
Yer
TR
FPS oyunları için 165 Hz monitör yeterli mi? Şu anki monitör 144 Hz çok bütçem yok ya 165 monitör alıp extra olarak mouse klavye alacağım ya da 180 Hz monitöre tüm paramı vereceğim siz olsanız ne yapardınız.

Evet. Hiç 240 360 falan kullanmadım ama 144 Hz yeterli bence.

144 ile 165 arasındaki farkın hissedileceğini pek zannetmem.

Şu anki monitör 144 Hz ise 165'e geçmek çok büyük bir değişim olmayacak ve aldığın için pişman olacağına eminim parayı biriktirip 240 Hz al.

165'e geçmek mantıksız olur, Paranızı biriktirip 180 yada 240 Hz alabilirsiniz. Ancak 144 bile yeter.

Son düzenleme:

165 standart olarak isteğinizi karşılar.

Şu anki monitör 144 Hz ise 165'e geçmek çok büyük bir değişim olmayacak ve aldığın için pişman olacağına eminim parayı biriktirip 240 Hz al.
hiç monitör yokki laptop ekranı

küçük ekrana bakmaktan kambur oldum

Mekanik klavye olarak redragon kumara k552 monitör asus vg248qg mouse corsair harpoon rgb pro bunları düşünüyorum tanıdıktan alacağım ıcın uyguna alıyorum hepsı sıfıra yakın

Mönitörüm 170 hz ve bir keresinde deep rock galactic oynarken FPS'in 144'e sabitli olduğunu farkettim daha sonra 170'e çektim oyun bir anda çok çok daha fazla akıcı gibi hissettirdi fakat 5 saniye sonra o his gitti yani hiçbir farkı yok gibi neredeyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…