FPS oyunları için 600 TL klavye önerisi

Bütçe
600TL

c4rf

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, çoğunlukla FPS oyunlar oynuyorum ve bunların başını Valorant çekiyor. TKL veya %60 mı, yoksa normal mi?
600TL'ye kadar bütçem var. Önerileri bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, çoğunlukla FPS oyunlar oynuyorum ve bunların başını Valorant çekiyor. TKL veya %60 mı, yoksa normal mi?
600TL'ye kadar bütçem var. Önerileri bekliyorum.
TKL veya %60 değil fakat kaliteli bir klavye;

Bu klavyeyi de öneririm;

FPS oyunları için Red switch veya Yellow switch alabilirsiniz.

Peki sizce hangisi fps oyunları için daha iyi olur, normal boyut mu yoksa tkl veya %60 mı? Teşekkürler önerileriniz için.
Teşekkürler cevap için.

Peki sizce hangisi fps oyunları için daha iyi olur, normal boyut mu yoksa tkl veya %60 mı? Teşekkürler önerileriniz için.

Teşekkürler cevap için.
İhtiyaca göre değişir, zaten FPS oyunlarında WASD dışında çok tuş kullanılmıyor.

Peki sizce hangisi FPS oyunları için daha iyi olur, normal boyut mu yoksa TKL veya %60 mı? Teşekkürler önerileriniz için.

Tam boy klavye fazla büyük geliyorsa farenin alanını azalttığını düşünüyorsan GamaKay'a bakabilirsin.

Tamamdır teşekkürler cevap için.
Tam boy klavye fazla büyük geliyorsa farenin alanını azalttığını düşünüyorsan GamaKay'a bakabilirsin.

Tamamdır teşekkürler cevap için.
Teşekkür ederim.
Anne pro 2 ile Gamakay arasındaki fark nedir, benim bildiğim kadarıyla Gamakay daha iyi ama emin olmak için bir sorayım dedim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…