s3rdar42981
Femtopat
Daha fazla
Rekabetçi bir şekilde FPS oyunları oynuyorum. Bundan 3-4 sene önce elimde Logitech G300s model farem vardı onunla beraber CS de FACEIT level 9'a kadar tırmanmıştım sonra farem bozulduğunda daha kaliteli bir şey almak istedim çünkü optiğinin falan kötü olduğunun farkındaydım. Zowie EC2'de karar kıldım ama beğenmeyince sattım ondan sonra Razer DeathAdder V2 denedim aynı şekilde Razer'i hiç beğenmedim özellikle G300S'e alıştığım için çok büyük geldi ve gidip yine ergonomik mouse almakla hata yaptım. Çünkü claw bir tutuşa sahibim şu anda ise elimde G203 Lightsync var idarelik olarak almıştım bu fareyi ve değiştirip tekrardan rekabetçi olarak FPS oyunlarına dönmek istiyorum. Yaklaşık 800TL bütçem var. Önerebileceğiniz fareler nelerdir? Aklımda şu modeller var;
www.akakce.com
HyperX Pulsefire Haste 4P5P9AA Siyah Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Pulsefire Haste 4P5P9AA Siyah Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Pulsefire Haste 4P5P9AA Siyah Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.190,58 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Son düzenleyen: Moderatör: