Laptopuma HDMI ile bir monitör bağlayıp oynamak istiyorum. Laptop ekranı 1ms, alacağım monitör de 1ms. HDMI 2.0 kullanarak ve yenileme hızı gecikmesi: 180 Hz yenileme hızı, her bir kare için yaklaşık 5.56 ms (1000 ms / 180 Hz) gecikme süresi demektir. Toplamda 7.56ms gecikme olacak. Sizce FPS oyunları için bu çok mu fazla? 7000TL bütçe ile HDMI 2.0 veya 2.1 girişi olan ve düşük gecikmeye sahip bir monitörde olabilir. Öneriniz nedir?
Laptopuma HDMI ile bir monitör bağlayıp oynamak istiyorum. Laptop ekranı 1ms, alacağım monitör de 1ms. HDMI 2.0 kullanarak ve yenileme hızı gecikmesi: 180 Hz yenileme hızı, her bir kare için yaklaşık 5.56 ms (1000 ms / 180 Hz) gecikme süresi demektir. Toplamda 7.56ms gecikme olacak. Sizce FPS oyunları için bu çok mu fazla? 7000TL bütçe ile HDMI 2.0 veya 2.1 girişi olan ve düşük gecikmeye sahip bir monitörde olabilir. Öneriniz nedir?
Giriş seviyesi laptoplarda 20-30 ms arası panel var, sırf bundan dolayı maçlarını kaybeden falan da duymadım. Öyle aşırı profesyonel oynamıyorsan gayet iyi aslında çünkü orta düzeyde bile 3-7 ms panel kullanıyorlar laptoplarda.
Giriş seviyesi laptoplarda 20-30 ms arası panel var, sırf bundan dolayı maçlarını kaybeden falan da duymadım. Öyle aşırı profesyonel oynamıyorsan gayet iyi aslın da çünkü orta düzeyde bile 3-7 ms panel kullanıyorlar laptoplarda.
Laptop ekranı 1ms. Laptop HDMI 2.1 iken monitör HDMI 2.0 bu nedenle 2.0 bir HDMI kullanmam gerek ve direkt ekran kartına bağlı olmadığı için bu Hz ile 7.56ms fark oluşuyor. DisplayPort 1.4 var ama bu kablo çok pahalı. Laptopum iyi ama masaüstü PC istiyorum, laptopum gibi bir performans almak için monitör olmadan sadece kasa ile en az 25k harcamam lazım. PC hissiyatı yaratması için monitör bağlamak istiyorum.
HP Victus Gaming 16-s0020nt (7Z4M9EA) Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.