FPS oyunları için ekipman önerileri

Kayzear

Decapat
Daha fazla  
Klavye, mouse, kulaklık ve mouse Pad'e ihtiyacım var her birine 1500'er lira bütçe ayırabilirim. Profesyonel olarak LoL ve Valorant oynuyorum. Wireless olursa daha iyi olur. Klavyede mekanik olmalı. Önerilerinizi bekliyorum. Eğer bu çok daha iyi gibi bir öneriniz olursa duruma göre bütçeyi biraz daha arttırabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Klasse neden önerdiniz hocam? Diğerleri güzel de Klasse asla. Bazanın altına koydum o kadar kötü. Glorious Ice alınabilir bu paraya.

Evet, güzel bir klavye. İndirimde çok düşük fiyata bulunuyordu bir ara.

Klasse neden önerdiniz hocam? Diğerleri güzel de Klasse asla. Bazanın altına koydum o kadar kötü. Glorious Ice alınabilir bu paraya.
Glorious Ice çok hızlı bir MousePad değilmi?

Konu sahibi o kadar hıza alışamadan iade bile edebilir.

Glorious Ice çok hızlı bir Mouse pad değil mi?

Konu sahibi o kadar hıza alışamadan iade bile edebilir.
Klasse'den biraz daha hızlı o kadar. Aşırı değil.

Hocam şu anda Glorious Ice kullanıyorum zaten. Neden dislike attığınızı anlayamadım.

Klasse'den biraz daha hızlı o kadar. Aşırı değil.
En hızlı Budget MousePad olarak seçilmiş. Eminmisiniz?

Arada geçen ufak bir tartışmadan sonra MousePad'i almak istememiş olabilirsiniz.

Bu mousepad'i alabilirsiniz Klasse yerine.

En hızlı Budget Mouse pad olarak seçilmiş. Eminmisiniz?
Evet. 300 TL'ye daha hızlı pad olmadığına göre eminim. En azından Klasse'den daha hızlı yok ondan başka. Alışılamayacak bir şey yok hızda. Abartıldığı kadar değil.

Evet. 300 TL'ye daha hızlı pad olmadığına göre eminim. En azından Klasse'den daha hızlı yok ondan başka. Alışılamayacak bir şey yok hızda. Abartıldığı kadar değil.
Hız sadece MousePad'e bağlı değildir. Mouse ağırsa size öyle bir his veriyor olabilir.

Yada Oynayış şekliniz yavaş ve MousePad'in bütün verimini kullanamıyorsunuz.

Hız sadece MousePad'e bağlı değildir. Mouse ağırsa size öyle bir his veriyor olabilir.

Yada Oynayış şekliniz yavaş ve Mouse pad'in bütün verimini kullanamıyorsunuz.
XM2we mouse. Ağır değil. Oynayış şeklim herkese hızlı geliyor. İsterseniz bir ara alıp deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…