Teacher80 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 7.178 Makaleler 5 Çözümler 29 24 Ağustos 2023 #11 DOGSHIVERING dedi: Hocam bu güzel bir klavyeymiş öneriniz için çok teşekkür ederim. Daha yüksek bütçeli ve daha kaliteli bir klavye öneriniz bulunuyor mu? Genişletmek için tıkla... Asus ve Razer'ın optik anahtarlı klavyelerine bakmanı öneririm. Daha yüksek bütçede de var.
DOGSHIVERING dedi: Hocam bu güzel bir klavyeymiş öneriniz için çok teşekkür ederim. Daha yüksek bütçeli ve daha kaliteli bir klavye öneriniz bulunuyor mu? Genişletmek için tıkla... Asus ve Razer'ın optik anahtarlı klavyelerine bakmanı öneririm. Daha yüksek bütçede de var.
DOGSHIVERING Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 401 24 Ağustos 2023 #12 bonz dedi: Wooting 60HE. FPS oyunlarında daha iyisi yok. Genişletmek için tıkla... Onu duydum fakat türkiyede var mı?
bonz dedi: Wooting 60HE. FPS oyunlarında daha iyisi yok. Genişletmek için tıkla... Onu duydum fakat türkiyede var mı?
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.874 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 24 Ağustos 2023 #13 DOGSHIVERING dedi: Onu duydum fakat türkiyede var mı? Genişletmek için tıkla... Sahibinden sitesinden kapalı kutu bulursun.
DOGSHIVERING dedi: Onu duydum fakat türkiyede var mı? Genişletmek için tıkla... Sahibinden sitesinden kapalı kutu bulursun.
Lukegokyuruyucu Centipat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #14 @bonz hocam niye dislike attınız?
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.874 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 24 Ağustos 2023 #15 Lukegokyuruyucu dedi: @bonz hocam niye dislike attınız? Genişletmek için tıkla... Çünkü en iyisi değil.
Lukegokyuruyucu dedi: @bonz hocam niye dislike attınız? Genişletmek için tıkla... Çünkü en iyisi değil.
Lukegokyuruyucu Centipat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #16 bonz dedi: Çünkü en iyisi değil. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam tam olarak açıklamışım
Cuqumel Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 71 Daha fazla Sistem Özellikleri ᴘʀᴏᴄᴇꜱꜱᴏʀ: AMD RYZEN 7 7800X3D ᴅɪꜱᴘʟᴀʏ : ASUS TUF GAMING 280hz ɢʀᴀᴘʜɪᴄꜱ : EVGA RTX 3080 Tİ FTW3 ULTRA ᴍᴇᴍᴏʀʏ : 16 GB DDR5 ꜱᴛᴏʀᴀɢᴇ : 250 GB SAMSUNG 970 EVO M2 SSD - 1 TB KINGSTON FURY M2SSD ᴋᴇʏʙᴏᴀʀᴅ : VGN ATK68 MAGNETIC KEYBOARD ᴍᴏᴜꜱᴇ : VGN Dragonfly F1 Pro - 4K Polling Rate ʜᴇᴀᴅᴘʜᴏɴᴇ : SENNHEISER GSP 350 ᴍᴏᴜꜱᴇ ᴘᴀᴅ : X-Ray Pad Aqua Control 2 Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknisyeni 25 Ağustos 2023 #17 Eğer Türkiyede bulabilme imkanınız varsa bir de bu klavyeye bakmanızı öneririm. Asus, razer, logitech bu klavyenin yanında bir hiç kalıyor gibi geliyor bana. Yanlışsam düzeltin arkadaşlar. Wooting 60HE+ | the 60% rapid trigger keyboard The Wooting 60HE is an analog mechanical keyboard with <1ms input response. It's packed with features like rapid trigger. wooting.io @bonz Düzetltme.. Arkadaş zaten önermiş. Daha iyisi varsa yeşillendirin arkadaşlar. Son düzenleme: 25 Ağustos 2023
Eğer Türkiyede bulabilme imkanınız varsa bir de bu klavyeye bakmanızı öneririm. Asus, razer, logitech bu klavyenin yanında bir hiç kalıyor gibi geliyor bana. Yanlışsam düzeltin arkadaşlar. Wooting 60HE+ | the 60% rapid trigger keyboard The Wooting 60HE is an analog mechanical keyboard with <1ms input response. It's packed with features like rapid trigger. wooting.io @bonz Düzetltme.. Arkadaş zaten önermiş. Daha iyisi varsa yeşillendirin arkadaşlar.