FPS oyunları için F/P monitör önerisi

Bütçe
8.000-12.000
Daha fazla  
Monitör
Güzel marka olsun yeter

Bence gayet iyi 1. olarak Samsung zaten 2. olarak ekran boyutu ne çok küçük ne çok büyük ideal ekran özellikleri zaten çok iyi 240Hz IPS fiyatı da bence ideal alınabilir.

Samsung Odyssey kronik sorunları olan bir monitördür. Her konuda da yazılmıştır.

23.8 inch yerine 25 inch seçmesi daha ideal olacaktır sadece FPS oyunları için almayacaktır filmde izleyecek hikayeli oyunlarda oyanayacaktır bir de fiyat olarak Samsung daha avantajlı.

Samsung Odyssey kronik sorunları olan bir monitördür. Her konuda da yazılmıştır.

Daha önce bu monitörlerle ilgilenmediğim için bilmiyordum hem konuyu açan arkadaşı hem de beni uyardığınız için teşekkür ederim.

Rica ederim ne demek.

Oncelikle Odyssey bir monitor degil, monitor serisidir, bunu dogru ifade edelim. Sonrasinda ise bu seri icerisinde yer alan modeller incelenir, buna bagli olarak yorum yapilir. 1-2 monitor uzerinden butun seriye camur atilmaz. Muhtemelen bu genellemeyi Odyssey G3 ve G5'i gorerek yaptin ancak G4'un herhangi bir kronik sorunu yok ve alinmasinda bir sakinca yok. G3 ve G5'teki gibi berbat renk gamutundan oturu soluk gorunum, dusuk maksimum parlaklik seviyesi, black smearing problemi ve asiri derecece ghosting problemi gibi seyler G4'te yok. G4'un en buyuk eksisi kontrast ama o da G4'un degil IPS panelin eksisi. G6, G7, G8 ve G9 gibi modelleri hic konusmuyorum bile, cunku kendi iclerindeki 1-2 istisna versiyonlari haricinde 4'u de mukemmel seridir.

ROG olmayi hak etmeyecek kadar giris seviyesi bir urun ayrica XG249cm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…