Razer Deathadder v2 hyperspeed kablosuz kullanıyorum aşırı iyi bir mouse gecikme denen bir hissiyat falan filan hiç yok var diyenlere de takma onlar denemeden etmeden konuşuyorlar.
Açıp internetteki bir testlere bakın hocam öncelikle. Firmalar bu alanda uzun süredir çalışmalar yürütüyorlar ve ortaya güzel işler de çıkarıyorlar uzun süredir.
Hafif veya ağır olması kişiden kişiye göre değişir. Ayrıca Glorious Model O önerilebilecek bir mouse değil. Mouse tavsiyesi için yeni bir konu açabilirsin.
Hafif veya ağır seçim yanlış olur deneyerek alabilirsin ele oturması çok önemli bazıları o kadar ağır olur elin yorulur kimi hafif olur kayar kontrol edemezsin gamepower ürünlerini kullandım hep çok memnunum f/p ürünleri araştırabilirsin bende ursa var şuan 10000 dpi
Hafif veya ağır seçim yanlış olur deneyerek alabilirsin ele oturması çok önemli bazıları o kadar ağır olur elin yorulur kimi hafif olur kayar kontrol edemezsin Gamepower ürünlerini kullandım hep çok memnunum F/P ürünleri araştırabilirsin bende Ursa var şu an 10000 DPI
Hafif veya ağır seçim yanlış olur deneyerek alabilirsin ele oturması çok önemli bazıları o kadar ağır olur elin yorulur kimi hafif olur kayar kontrol edemezsin gamepower ürünlerini kullandım hep çok memnunum f/p ürünleri araştırabilirsin bende ursa var şuan 10000 dpi