FPS oyunları için hafif mouse daha mı iyidir?

Profesyonel FPS oyuncuları genelde Logitech G PRO X Superlight kullanıyor 63 gramdan hafif Wireless bir mouse.

Eskidi artık ve fiyatını hak etmiyor. Benzer Shape'e sahip VGN F1Pro ve F1 Extreme modellerine bakılabilir.

olsun birinde ışık hızında iletim birinde radyo dalgalarıyla iletim var gecikmede istesen de istemesen de kablolu daha iyi performans verir
Dostum o gecikme denen bir şey yok işte onu anlatmaya çalışıyorum sana.

Kablosuzlarda hangi fiyat aralığı gecikme yapmaz hocam?
Razer Deathadder v2 hyperspeed kablosuz kullanıyorum aşırı iyi bir mouse gecikme denen bir hissiyat falan filan hiç yok var diyenlere de takma onlar denemeden etmeden konuşuyorlar.

Olsun birinde ışık hızında iletim birinde radyo dalgalarıyla iletim var gecikmede istesen de istemesen de kablolu daha iyi performans verir

Açıp internetteki bir testlere bakın hocam öncelikle. Firmalar bu alanda uzun süredir çalışmalar yürütüyorlar ve ortaya güzel işler de çıkarıyorlar uzun süredir.

Hafif veya ağır olması kişiden kişiye göre değişir. Ayrıca Glorious Model O önerilebilecek bir mouse değil. Mouse tavsiyesi için yeni bir konu açabilirsin.

Gamepower Ursa kullanıyorsun ve kablosuz mouselara laf ediyorsun Ursa'nın sensörü en kötü sensörlerden biri neden öneri yapıyorsun ki?

Neresi F/P Gamepower farelerinin tam olarak? Ne düzgün bir Shape'leri var ne de adamakıllı bir sensörleri.

Güzel görünümlü, kalitesiz ve 5 para etmezler. Bazı kanalların sponsorluk için abarta abarta övdüğü gereksiz ürünler sadece. F/P olan bir kısmı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…