FPS Oyunları İçin Hyprex Cloud 2 Nasıldır?

Erkan-44

Hectopat
Yer
MALATYA
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, ben genellikle Rainbow Six Siege adlı FPS oyununu oynuyorum. Ses kasabilmek için özellikle sesin altan veya üsten geldiğini daha rahat ayırt edebilmek için 7.1 desteklik bir oyuncu kulaklıgı almayı düşünüyorum. Araştırmalarım sonucunda Hyperx Cloud 2'nin çok övüldüğünü ve profesyonel oyuncularında çogunlukla tercih ettigini gördüm. Bu kulaklık hakkında bilgisi olan var mı? Eski olmasına ragmen halen alınır mı? Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bütçeniz Corsair Void Pro gibi daha güncel modellere yetiyorsa onları tercih etmeniz daha iyi olur. Cloud 2 ne kadar alternatifleri karşısında eski kalsa da hala alınabilir bir kulaklık 400 TL gibi bir fiyata bulabilirseniz alınır. Arcits 3'ün 350 TL olduğunu düşünürsek Cloud 2 400-430 TL banında alınabilir bir kulaklık.

Cloud 2 modelini 21 ay garantili olarak 300 TL’ye alıyorum. Sence mantıklı olur mu?

Cloud 2 modelini 21 ay garantili olarak 300 TL’ye alıyorum. Sence mantıklı olur mu?
Bu fiyata alabiliyorsan almalısın bence. Fiyat gayet makul alınabilir. Anladığım kadarıyla 2. el bir ürün, 2. el ise almanı tavsiye etmem. Alacaksanda deneyip test edip almalısın.

Bu fiyata alabiliyorsan almalısın bence. Fiyat gayet makul alınabilir. Anladığım kadarıyla 2. el bir ürün, 2. el ise almanı tavsiye etmem. Alacaksanda deneyip test edip almalısın.

Deneyip alacağım. Hem garantili bir ürün ileriye dönük sıkıntı yaşamam diye düşünüyorum.

Ürünü sponsorlar sayesinde ücretsiz elde eden yayıncılar bu ürünü övüyor. Artık fiyatini hak ettiğini düşünmüyorum. Aynı fiyat aralığında daha kaliteli ürünler bulunuyor.
Örnek ?
Evet ama duyduguma göre Voidlerde yalıtım kötüymüş ve fiyat olarak 150 TL fark var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…