Genellikle FPS oyunları oynuyorum. CS:GO, Valorant ve PUBG ama kararsız kaldım. %80 FPS oyun oyunu oynarım, diğer %20 film ve hikayeli oyunlar ama genellikle dediğim gibi oyun.
Genellikle FPS oyunları oynuyorum. CS:GO, Valorant ve PUBG ama kararsız kaldım. %80 FPS oyun oyunu oynarım, diğer %20 film ve hikayeli oyunlar ama genellikle dediğim gibi oyun.
Profesyonel olmadığınız sürece IPS daha mantıklı. Teknoloji gelişti artık, IPS ile TN arası gecikme farkı aşırı azaldı. TN panelin renkleri çok kötü o yüzden IPS.
1 MS GTG, Fast IPS bir monitör gecikme konusunda TN'yi çok aratmaz. HP X24ih kullanıyorum ve çok hızlı bir IPS panele sahip. Kesinlikle Fast IPS panele sahip bir monitörü tercih edin.
Bilgisayarda 7/24 oyun oynanmıyor, oyun kadar film, müzik ve YouTube da takılmak gibi şeyler de yapılıyor. Oyun harici medya işlemleri renkleri iyi monitörle ayrı bir keyifli oluyor o sebeple IPS.