Burakkslk Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 128 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600 RX 6700 XT 16 RAM Asus TUF AMD B550 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Mart 2024 #41 fasalisso dedi: Güvenilir Pazarama çünkü bende Pazarama'dan parça almıştım ama memnuniyet konusunda nasıllar bir fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Denemiş olayım o zman ben de orayı. Teşekkürler. SouSage dedi: FPS oyunları icin BenQ öneririm DyAc sayesinde spray ya da Valorant'ta Jett dash attıgında o bulanıklık kalkıyor karakterin etrafındaki. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Akıllarda soru işareti kalmadan en son eksiği de kapatan video... Teşekkür ederim. fasalisso dedi: Bak bendeki monitörün canlılığı şu an gamer 2'de bir de 1 ya da 3'tü sanırım son ayarına alınca daha da canlı oluyor kumandada monitörün sağ altındaki yuvarlak olan. Eki Görüntüle 2150251 Eki Görüntüle 2150252 Eki Görüntüle 2150253 Yazmayı unuttum benim monitör modeli BenQ Zowie XL2546k modeli. Genişletmek için tıkla... Evet benim ilk başta korktuğum gibi değil hiç. Bayağı bayağı yardımcı oldunuz, sağ olun. Son düzenleme: 26 Mart 2024
fasalisso dedi: Güvenilir Pazarama çünkü bende Pazarama'dan parça almıştım ama memnuniyet konusunda nasıllar bir fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Denemiş olayım o zman ben de orayı. Teşekkürler. SouSage dedi: FPS oyunları icin BenQ öneririm DyAc sayesinde spray ya da Valorant'ta Jett dash attıgında o bulanıklık kalkıyor karakterin etrafındaki. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Akıllarda soru işareti kalmadan en son eksiği de kapatan video... Teşekkür ederim. fasalisso dedi: Bak bendeki monitörün canlılığı şu an gamer 2'de bir de 1 ya da 3'tü sanırım son ayarına alınca daha da canlı oluyor kumandada monitörün sağ altındaki yuvarlak olan. Eki Görüntüle 2150251 Eki Görüntüle 2150252 Eki Görüntüle 2150253 Yazmayı unuttum benim monitör modeli BenQ Zowie XL2546k modeli. Genişletmek için tıkla... Evet benim ilk başta korktuğum gibi değil hiç. Bayağı bayağı yardımcı oldunuz, sağ olun.
SouSage Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 2.746 Çözümler 11 Yer Konoha 26 Mart 2024 #42 Burakkslk dedi: Denemiş olayım o zman ben de orayı. Teşekkürler. Akıllarda soru işareti kalmadan en son eksiği de kapatan video... Teşekkür ederim. Evet benim ilk başta korktuğum gibi değil hiç. Bayağı bayağı yardımcı oldunuz, sağ olun. Genişletmek için tıkla... Ne demek şimdiden iyi günlerde kullanın
Burakkslk dedi: Denemiş olayım o zman ben de orayı. Teşekkürler. Akıllarda soru işareti kalmadan en son eksiği de kapatan video... Teşekkür ederim. Evet benim ilk başta korktuğum gibi değil hiç. Bayağı bayağı yardımcı oldunuz, sağ olun. Genişletmek için tıkla... Ne demek şimdiden iyi günlerde kullanın
Burakkslk Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 128 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600 RX 6700 XT 16 RAM Asus TUF AMD B550 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Mart 2024 #43 SouSage dedi: Ne demek şimdiden iyi günlerde kullanın Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim