Bütçeniz nedir?Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.www.vatanbilgisayar.com
Bu monitörlerin arasından hangisini önerirsiniz viewsonicin bu fiyata sunduğu 240 hz monitörü var bide (FPS oyuncusuyum)?
Bu fiyatlarBütçeniz nedir?
Bu fiyatlar
Odyssey g3 kullanıcısıyim bidaha almam bu markadan monitörSamsung eğitim indirimi ile 6 bin TL.25" Odyssey G4 240Hz G-Sync Oyun Monitörü - Samsung Türkiye
25 inç Full HD 240Hz 1ms HDR10 IPS Panel Nvidia G-Sync Black Odyssey G4 G40B Oyun Monitörü ls25bg400euxuf satın alın. Samsung Türkiye’den Bilgi alın.www.samsung.com
O monitör ghosting kralı. Bu monitörün bir sorunu yok. Siz araştırmadan çok daha iyi alternatifler olmasına rağmen sırf markası Samsung yazıyor diye monitör alırsanız böyle olur.Odyssey g3 kullanıcısıyim bidaha almam bu markadan monitör
Bunun eğitim indirimini nasıl yapacağız ve kalıcı mı yoksa gidicimi o indirim.O monitör ghosting kralı. Bu monitörün bir sorunu yok.
Bunun eğitim indirimini nasıl yapacağız ve kalıcı mı yoksa gidicimi o indirim.
Tamamdır teşekkürler.Burda nelerin gerektiği yazıyor.Eğitim İndirim Programı | Samsung Türkiye
Discover Samsung Gulf's Student Discounts & enjoy exclusive deals on smartphones, tablets, & wearables. Browse now & Get up to 50% off! Limited time offer.www.samsung.com
Hayır bilgisayar abimlerin onlar öyle hata yaptı ileri zamanda kendi pcmi dizecegim için başvurdum buraya, yardımın için teşekkürler dostumO monitör ghosting kralı. Bu monitörün bir sorunu yok. Siz araştırmadan çok daha iyi alternatifler olmasına rağmen sırf markası Samsung yazıyor diye monitör alırsanız böyle olur.
Edevletten hocam. Üniversite ise yükseköğretimden değil iseniz meb bölümünden. Orada anlatıyor.Bunun eğitim indirimini nasıl yapacağız ve kalıcı mı yoksa gidicimi o indirim.
Odyssey G4 almazsan 6 bine pişman olursun G3 kötü diye böyle yapma dostum.Tamamdır teşekkürler.
Hayır bilgisayar abimlerin onlar öyle hata yaptı ileri zamanda kendi pcmi dizecegim için başvurdum buraya, yardımın için teşekkürler dostum