FPS oyunları için monitör tavsiyesi

Muratbekcii

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi sabahlar. 21.5' olan monitörümü değiştirmek istiyorum. Genel olarak sadece CS:GO oynuyorum bilgisayarda. Sormak istediğim birkaç şey var. Cevaplarsanız çok sevinirim.
  • 24' mi 27' mi oyun için daha uygundur? 23.8 ile 24 arasında belirgin bir fark var mıdır?
  • Düz ekran mı? Kavisli ekran mı daha güzel ve kullanışlı olur oyunlar için?
  • 144 Hz ile 165 Hz arasında bariz bir fark var mı?

+++++

Son düzenleme:
- 1080p çözünürlük için 24" öneririm. 23.8 ile 24" arasındaki fark çok çok az.

- Bu tamamen zevkine kalmış bir olay

- Aradaki farkı hissetmen çok zor

- Yakından bakacaksan 24 inç, normal mesafeden bakacaksan ve 1440p olacaksa 27" öneririm. 23.8 ve 24 inç arasında ise önemsenecek kadar fark yok.

- 24 inç civarında düz tavsiye ederim, 27 inç ve yukarısında ise keyfinize bağlı.

- Şahsen hiç fark göremedim, 165 kullanan birinin monitörünü de çaktırmadan 144'e ayarlarsak fark edeceğini de sanmam. En büyük fark 60'dan 144 ve yukarısına geçince oluyor.

- 1080p çözünürlük için 24" öneririm. 23.8 ile 24" arasındaki fark çok çok az.

- Bu tamamen zevkine kalmış bir olay

- Aradaki farkı hissetmen çok zor

Hocam peki 27” 2 k çözünürlüklü excalibur nasıldır? Bir bilginiz var mı ?

- Yakından bakacaksan 24 inç, normal mesafeden bakacaksan ve 1440p olacaksa 27" öneririm. 23.8 ve 24 inç arasında ise önemsenecek kadar fark yok.

- 24 inç civarında düz tavsiye ederim, 27 inç ve yukarısında ise keyfinize bağlı.

- Şahsen hiç fark göremedim, 165 kullanan birinin monitörünü de çaktırmadan 144'e ayarlarsak fark edeceğini de sanmam. En büyük fark 60'dan 144 ve yukarısına geçince oluyor.
27” 2k çözünürlükte bir monitör var kavisli ekran. Fps oyunlarında zorluk yaşar mıyım sizce ?

H
27 inç 1440p kavisli monitör kullanıyorum hiç sıkıntı olmuyor. Kavis ilk aldığınızda dikkat çekse de çok kısa bir süre sonra tamamen normal geliyor.
Hocam son olarak birşey sormak istiyorum. Benim ekran kartı gtx 1660 super og 6 gb. 2 k monitör de sıkıntı yaratır mı ? 1080 daha mı uygundur 1660 supere ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı