Diow Hectopat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 219 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #11 GRKM DUMAN dedi: Gaming.gen güvenilir. Ürünün lansman fiyatı bu. Ön sipariş gibi düşün. Ön sipariş vereceksin 5 Mart tarihinde kargoya verecekler. Genişletmek için tıkla... Anladım. Çok teşekkür ederim yardımın için. GRKM DUMAN dedi: Gaming.gen güvenilir. Ürünün lansman fiyatı bu. Ön sipariş gibi düşün. Ön sipariş vereceksin 5 Mart tarihinde kargoya verecekler. Genişletmek için tıkla... Bir sorum daha olacaktı. Anakartım Bluetooth desteklemiyor, bu fareyi kullanabilmem için desteklemesi gerekiyor mu? Yoksa içerisinden gelen dongle ile mi bağlantı kuracağım. Son düzenleme: 26 Şubat 2025
GRKM DUMAN dedi: Gaming.gen güvenilir. Ürünün lansman fiyatı bu. Ön sipariş gibi düşün. Ön sipariş vereceksin 5 Mart tarihinde kargoya verecekler. Genişletmek için tıkla... Anladım. Çok teşekkür ederim yardımın için. GRKM DUMAN dedi: Gaming.gen güvenilir. Ürünün lansman fiyatı bu. Ön sipariş gibi düşün. Ön sipariş vereceksin 5 Mart tarihinde kargoya verecekler. Genişletmek için tıkla... Bir sorum daha olacaktı. Anakartım Bluetooth desteklemiyor, bu fareyi kullanabilmem için desteklemesi gerekiyor mu? Yoksa içerisinden gelen dongle ile mi bağlantı kuracağım.