Merhaba arkadaşlar, Valorant ve CS:GO gibi oyunlar oynuyorum. Bu tür oyunlar için uygun, tek seferde uzun süre dayanacak bir mouse pad arıyorum. Kaliteli ve ömür boyu kullanabileceğim bir ürün istiyorum.
En ucuz SteelSeries Qck+ Large Mouse Pad fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Qck+ Large Mouse Pad özelliklerini incele, 544,26 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Yukarı da arkadaşın önerdiği Qck modeli çok güzel ve kullanışlı ürün Ama hem Gösteriş açısından hem de büyüklük açısından güzel bir mouse pad arıyorsan Masa boyu gamepower arabilirsin RGB ışıklandırmaya da sahip yaklaşık 1 senedir kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım
Belirttiğiniz mousepad'in hibrit dokuma kumaş yüzeyi var, bildiğimiz kumaş padlere nazaran biraz daha tırtıklı. Her kullanıcı için uygun olmayabiliyor, o yüzden bir yorumda bulunamayacağım. Wraith Mousepad'in kumaş dokuma yüzeyi ise gayet kaliteli bir kumaştan yapılmış, bu sebepten dolayı diğer kumaşlı mousepad ürünlerine nazaran (Steelseries QCK gibi) daha dayanıklı ve kaliteli bir yüzeyi var. Yerinizde olsam tercihimi Wraith Mousepad üzerinden yapardım.
Belirttiğiniz mouse Pad'in hibrit dokuma kumaş yüzeyi var, bildiğimiz kumaş padlere nazaran biraz daha tırtıklı. Her kullanıcı için uygun olmayabiliyor, o yüzden bir yorumda bulunamayacağım. Wraith mouse Pad'in kumaş dokuma yüzeyi ise gayet kaliteli bir kumaştan yapılmış, bu sebepten dolayı diğer kumaşlı mouse pad ürünlerine nazaran (SteelSeries QCK gibi) daha dayanıklı ve kaliteli bir yüzeyi var. Yerinizde olsam tercihimi Wraith mouse pad üzerinden yapardım.