FPS Oyunları için R7 240 sistem

Hikmet Uğurlu

Hectopat
Daha fazla  
Ben bu sistemi Vatan Bilgisayar üzerinden toplamak istiyorum amacım öyle yüksek bütçeli oyunlar değil sadece LoL, CS:GO gibi online oyunları ve internet ortamı gibi yerlerde kullanmayı düşünüyorum bu sistemi toplarsam CS:GO ve LoL'de oyun içi kaç FPS alabilirim ?

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçen kısıtlıysa öncelikle vatandan bilgisayar toplamak yerine internet üzerinden satış yapan giderleri ve kar marjları daha düşük satıcılardan alışveriş yapman toplam maliyeti düşürmek için daha iyi bir karar olacaktır. Ekran kartı alacaksan apu bir işlemci almanın mantığı yok 6400k yerine x4 840 daha iyi bir seçim olur. Ekran kartı içinse ikinci el bakmanı öneririm sıfır alacağın karttan çok daha iyisini bulabilirsin. Bütün parçaları topladığında güç kaynağı ve kasayı yeniden gözden geçirmen gerekebilir.

Senin için araştırdım. Lol'de 1080p en yüksek ayarlar 29-30FPS, CS GO'da da kasmıyor. Eğer üzerindeki ekran kartını kullanırım diye o işlemciyi alıryorsan Vatan'a bir sor. Vatandan almanı öneririm.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı