N nwphem Centipat Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2023 #1 Bu monitörler alınır mı? Aralarında en matıklısı hangisi sizce? Amazon.com.tr Amazon.com.tr Amazon.com.tr Amazon.com.tr
Bu monitörler alınır mı? Aralarında en matıklısı hangisi sizce? Amazon.com.tr Amazon.com.tr Amazon.com.tr Amazon.com.tr
SÜLEYMAN. ÇAKIR Hectopat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 1.216 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5500 Asus prime b350m-a Msi ventus xs gtx1650 4gb Msi g244f 170hz gaming monitör Kingston hyperx 2400mhz 16gb (2x8) ddr4 Aerocool 600watt Samsung 960 evo 250gb m.2 ssd Gigabyte 120gb sata ssd Wd blue 7200rpm 1tb desktop hdd 2x Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2023 #2 nwphem dedi: Bu monitörler alınır mı? Aralarında en matıklısı hangisi sizce? Amazon.com.tr Amazon.com.tr Amazon.com.tr Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... IPS'ci arkadaşlar gelmeden açıklıyayım verdiğin linkteki MSI monitörü al bence çok takıntılı değilsen VA panel sorun olmaz. Bazı VA paneller IPS panelden daha doygun renkler verebiliyor bak bazı diyorum VA panel IPS'den daha iyi demiyorum
nwphem dedi: Bu monitörler alınır mı? Aralarında en matıklısı hangisi sizce? Amazon.com.tr Amazon.com.tr Amazon.com.tr Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... IPS'ci arkadaşlar gelmeden açıklıyayım verdiğin linkteki MSI monitörü al bence çok takıntılı değilsen VA panel sorun olmaz. Bazı VA paneller IPS panelden daha doygun renkler verebiliyor bak bazı diyorum VA panel IPS'den daha iyi demiyorum