antoniomontana Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 1.146 Çözümler 9 Yer Ankara 6 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar Valorant, CS:GO gibi oyunlarda el ısındırmak için ne yapıyorsunuz, Valorant oynayan birisine ne önerirsiniz?
Arkadaşlar Valorant, CS:GO gibi oyunlarda el ısındırmak için ne yapıyorsunuz, Valorant oynayan birisine ne önerirsiniz?
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 6 Ağustos 2023 #2 Ranked'da ilk 2 3 el ısınırım ben CS GO'da, zaten zaman kısıtlı öncesinde deathmatch girmek falan vakit kaybı.
Ranked'da ilk 2 3 el ısınırım ben CS GO'da, zaten zaman kısıtlı öncesinde deathmatch girmek falan vakit kaybı.
Mike_Wazowski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2015 Mesajlar 3.398 Çözümler 15 Yer Düsseldorf 6 Ağustos 2023 #3 Hiç el ısındırmadım şu ana kadar. 1-2 yıl oyuna ara vermiş bile olsam direk ranked girerim.
YunUsta Kilopat Katılım 12 Temmuz 2019 Mesajlar 279 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ogrenci 6 Ağustos 2023 #4 antoniomontana dedi: Arkadaşlar Valorant, CS:GO gibi oyunlarda el ısındırmak için ne yapıyorsunuz, Valorant oynayan birisine ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Valorant için 1-2dk dk alıştırmadaki botları vur 2-3 el zor moddaki botları vurmaya çalış 18-22 arası skor yapıyorsan aimin o gün için fena değildir tabi rankına göre değişebilir bu dediğim 2 dm de attınmı iş tamamdır
antoniomontana dedi: Arkadaşlar Valorant, CS:GO gibi oyunlarda el ısındırmak için ne yapıyorsunuz, Valorant oynayan birisine ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Valorant için 1-2dk dk alıştırmadaki botları vur 2-3 el zor moddaki botları vurmaya çalış 18-22 arası skor yapıyorsan aimin o gün için fena değildir tabi rankına göre değişebilir bu dediğim 2 dm de attınmı iş tamamdır