MaxiGG Hectopat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 401 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2021 #1 Başlıkta belirttiğim gibi; FPS oyunlarında CTRL ve Shift'e hangi parmağınızla basıyorsunuz? Ben her ikiside baş parmak.
Başlıkta belirttiğim gibi; FPS oyunlarında CTRL ve Shift'e hangi parmağınızla basıyorsunuz? Ben her ikiside baş parmak.
Shinyapo LXXIV Decipat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.222 Çözümler 4 24 Ekim 2021 #2 MaxiGG dedi: Başlıkta belirttiğim gibi; FPS oyunlarında CTRL ve Shift'e hangi parmağınızla basıyorsunuz? Ben her ikiside baş parmak. Genişletmek için tıkla... Serçe.
MaxiGG dedi: Başlıkta belirttiğim gibi; FPS oyunlarında CTRL ve Shift'e hangi parmağınızla basıyorsunuz? Ben her ikiside baş parmak. Genişletmek için tıkla... Serçe.
Metonoktaexe Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 1.338 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Zoomda Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2021 #3 İkiside serçe parmak.
lammf2k Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 1.087 Çözümler 1 Yer United Center Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2021 #4 Kanka nasıl baş parmakla basıyorsun serçe parmak kesinlikle daha rahat.
MaxiGG Hectopat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 401 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2021 #5 lammf2k dedi: Kanka nasıl baş parmakla basıyorsun serçe parmak kesinlikle daha rahat. Genişletmek için tıkla... Çoğu insan şaşırıyor ama kesinlikle baş parmak daha rahat diyoruum bende
lammf2k dedi: Kanka nasıl baş parmakla basıyorsun serçe parmak kesinlikle daha rahat. Genişletmek için tıkla... Çoğu insan şaşırıyor ama kesinlikle baş parmak daha rahat diyoruum bende
jeremymind Kilopat Katılım 2 Temmuz 2017 Mesajlar 539 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2021 #6 Serçe parmak
4 466609 Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 2.697 Makaleler 3 Çözümler 26 24 Ekim 2021 #7 (sol el ile yapıyorum) CTRL tuşuna bastığım yerin adını bilmediğim için resimde anlatayım dedim.
lammf2k Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 1.087 Çözümler 1 Yer United Center Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2021 #8 MaxiGG dedi: Çoğu insan şaşırıyor ama kesinlikle baş parmak daha rahat diyoruum bende Genişletmek için tıkla... Ahahahah gerçekten çok şaşırdım ama nasıl rahatsan öyle devam et ya anormal bir durum yok. 466609 dedi: Eki Görüntüle 1197409 CTRL tuşuna bastığım yerin adını bilmediğim için resimde anlatayım dedim. Genişletmek için tıkla... şakasız gördüğümden beri bunu deniyorum
MaxiGG dedi: Çoğu insan şaşırıyor ama kesinlikle baş parmak daha rahat diyoruum bende Genişletmek için tıkla... Ahahahah gerçekten çok şaşırdım ama nasıl rahatsan öyle devam et ya anormal bir durum yok. 466609 dedi: Eki Görüntüle 1197409 CTRL tuşuna bastığım yerin adını bilmediğim için resimde anlatayım dedim. Genişletmek için tıkla... şakasız gördüğümden beri bunu deniyorum
Heidegger Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 977 Çözümler 2 24 Ekim 2021 #9 MaxiGG dedi: Başlıkta belirttiğim gibi; FPS oyunlarında CTRL ve Shift'e hangi parmağınızla basıyorsunuz? Ben her ikiside baş parmak. Genişletmek için tıkla... Yüzük parmağımla Shift, serçe parmağımla Ctrl . Edit : rekabetçi oyunlarda beynim yanıyor.
MaxiGG dedi: Başlıkta belirttiğim gibi; FPS oyunlarında CTRL ve Shift'e hangi parmağınızla basıyorsunuz? Ben her ikiside baş parmak. Genişletmek için tıkla... Yüzük parmağımla Shift, serçe parmağımla Ctrl . Edit : rekabetçi oyunlarda beynim yanıyor.
Shinyapo LXXIV Decipat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.222 Çözümler 4 24 Ekim 2021 #10 MaxiGG dedi: Çoğu insan şaşırıyor ama kesinlikle baş parmak daha rahat diyoruum bende Genişletmek için tıkla... Solaksınız hocam.
MaxiGG dedi: Çoğu insan şaşırıyor ama kesinlikle baş parmak daha rahat diyoruum bende Genişletmek için tıkla... Solaksınız hocam.