Catania Megapat Katılım 23 Ağustos 2014 Mesajlar 261 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2015 #21 alp bağcı dedi: Eliniz hangisine yatkınsa onu kullanmalısınız. Eğer bir şeye alışmak istiyorsanız düşük dpi başlamanızı öneririm. Daha rahat nişan alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ekran boyutunuza göre her isteğiniz noktaya isteğiniz anda aim alabilecek bir dpı şeçmelisiniz.
alp bağcı dedi: Eliniz hangisine yatkınsa onu kullanmalısınız. Eğer bir şeye alışmak istiyorsanız düşük dpi başlamanızı öneririm. Daha rahat nişan alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ekran boyutunuza göre her isteğiniz noktaya isteğiniz anda aim alabilecek bir dpı şeçmelisiniz.
Mehmet Uğur Şen Hectopat Katılım 23 Ağustos 2013 Mesajlar 57 4 Mart 2015 #22 Hepinize teşekkür ederim
B BLACKTARIUS Hectopat Katılım 26 Ağustos 2013 Mesajlar 4 8 Mart 2015 #23 Turkuaz nickli arkadaşın dediği gibi kullanmak yararlı olur.Ben Farenin Dpi değerini 1750 de oyunda ise sensivity i %20 e çekiyorum.Alışman zaman alabilir...
Turkuaz nickli arkadaşın dediği gibi kullanmak yararlı olur.Ben Farenin Dpi değerini 1750 de oyunda ise sensivity i %20 e çekiyorum.Alışman zaman alabilir...