G300s kullanıyordum bir süredir çift tıklamaya başlamıştı idare ediyordum ama artık takılmaya başladı ve oyunlarda canımı çok sıkıyor. 4-5 ay civarı beni idare edebilecek ucuz mouse önerileriniz nelerdir? Genelde FPS oyunları oynuyorum önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
G300s kullanıyordum bir süredir çift tıklamaya başlamıştı idare ediyordum ama artık takılmaya başladı ve oyunlarda canımı çok sıkıyor. 4-5 ay civarı beni idare edebilecek ucuz mouse önerileriniz nelerdir? Genelde FPS oyunları oynuyorum önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
En ucuz Logitech G PRO X Superlight 910-005943 Beyaz Lightspeed Hero Şarjlı Optik Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G PRO X Superlight 910-005943 Beyaz Lightspeed Hero Şarjlı Optik Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 4.089,00 TL'den başlayan...