Crucible Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 527 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #1 Oyun oynarken serçe parmağımı reflex olarak CTRL'de tutuyorum ve sıkarken reflex olarak CTRL basıyorum. Bu alışkanlığımı nasıl durdururm?
Oyun oynarken serçe parmağımı reflex olarak CTRL'de tutuyorum ve sıkarken reflex olarak CTRL basıyorum. Bu alışkanlığımı nasıl durdururm?
Ç ÇAĞRl Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 702 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #2 Crucible dedi: Oyun oynarken serçe parmağımı reflex olarak CTRL'de tutuyorum ve sıkarken reflex olarak CTRL basıyorum. Bu alışkanlığımı nasıl durdururm? Genişletmek için tıkla... CTRL sökün ben böyle bıraktım.
Crucible dedi: Oyun oynarken serçe parmağımı reflex olarak CTRL'de tutuyorum ve sıkarken reflex olarak CTRL basıyorum. Bu alışkanlığımı nasıl durdururm? Genişletmek için tıkla... CTRL sökün ben böyle bıraktım.
Merhabaaa Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 432 Çözümler 1 10 Ağustos 2023 #3 Eğilmeyi CTRL yerine kullanmayacağınız bir tuşa atayın ve o şekilde 1 hafta geçirin.
elroNNd Kilopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 1.801 Çözümler 42 Daha fazla Sistem Özellikleri Inno3D RTX 3060 12GB, Ryzen 5 5600, Asus PRIME B550M-A Wi-Fi II Anakart, Crucial Ballistix 2x8 GB 3200 MHz DDR4 Cl16 RAM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Ağustos 2023 #4 Crucible dedi: Oyun oynarken serçe parmağımı reflex olarak CTRL'de tutuyorum ve sıkarken reflex olarak CTRL basıyorum. Bu alışkanlığımı nasıl durdururm? Genişletmek için tıkla... Ben elimin sol alt köşesiyle CTRL'ye basıyorum çok rahat oluyor. Serçe parmağım Shift'te, soldan 4. parmağım A, orta parmağım W, işaret parmağım D, başparmağım space.
Crucible dedi: Oyun oynarken serçe parmağımı reflex olarak CTRL'de tutuyorum ve sıkarken reflex olarak CTRL basıyorum. Bu alışkanlığımı nasıl durdururm? Genişletmek için tıkla... Ben elimin sol alt köşesiyle CTRL'ye basıyorum çok rahat oluyor. Serçe parmağım Shift'te, soldan 4. parmağım A, orta parmağım W, işaret parmağım D, başparmağım space.