FPS oyunu tavsiyesi

likeiron

Centipat
Tom Clancy's Rainbow Six: Siege, division 2, rising storm 2 bu oyunlardan bir tanesi alacağım sizce hangisi?

Six Siege'in kitlesi troll deniliyor sogudum açıkçası?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer sistemin iyiyse,Doom eternal
Sistemin kötü ise ve grafikleri takmıyorsan Doom 1 ve 2 tavsiye ederim.
Birde brutal doom modu yükledin mi tadından yenmez.

Tavsiyem Tom Clancy's Rainbow Six: Siege.
Half Life
1644502446303.png

Rus Toxic dolu biraz.

Mikrofonu malum yerlerinin içine yerleştirip konuşanlar mı dersin Soundpad'den son ses çığlık sesi açanlar mı dersin, arkana kapıyı kapatıp kafana sıkanlar mı dersin çok fazla toxic geldi benim maçlarıma. Fakat onları susturunca oyun daha güzel bir hale geliyor. Arkadaşlarla oynayınca epey zevkli.

Mikrofonu malum yerlerinin içine yerleştirip konuşanlar mı dersin Soundpad'den son ses çığlık sesi açanlar mı dersin, arkana kapıyı kapatıp kafana sıkanlar mı dersin çok fazla toxic geldi benim maçlarıma. Fakat onları susturunca oyun daha güzel bir hale geliyor. Arkadaşlarla oynayınca epey zevkli.
Kafana sıkanlar harici sorun yok ya. Mutele geç. Bazen de berbat oynayanlar geliyor. Boost yaptıranlar. Onların yüzünden kaç maç kaybetmişimdir. Peeklenmeyecek bütün yerlere peekliyor herif.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı