FPS oyunu tavsiyesi

uk2727

Hectopat
Daha fazla  
Ekran kartı
RTX 3080
İşlemci
i5 12400F
Dostlar ben CS:GO hilecilerinden bıktım. Var mı başka onerebileceginiz FPS oyunlari Valorant hariç? Ne o öyle ışıklı ışıklı oyun?

Rainbow six

Dostlar ben CS:GO hilecilerinden bıktım. Var mı başka onerebileceginiz FPS oyunlari Valorant hariç? Ne o öyle ışıklı ışıklı oyun?

Yani eğer ki para ödeme konusunda bir sıkıntın yoksa BF1 öneririm oynanış açısından olsun o savaşta ki detayların verdiği hissiyatından olsun en güzel oyunlar kategorisine rahatlıkla yerleştiririm sunucuları da lebaleb dolu bu arada savaş esnasında milliyetçi duygularınız arşa çıkabilir en çok da gelibolu cephesinde

Rainbow oynayabilirsin hocam bizzat deneyimlememiş olsam da oynayan tüm arkadaşlarım çok sevdi

Serious Sam 3 ve 4 3 alırsan söyle oynayalım birlikte veya 2

Zula. Şaka bir yana Rainbow önermiş birçok arkadaş bende onu önerebilirim ayrıca FPS tam olmasa da Half-Life ve TF2 olabilir.

Battlefield ve CoD oyunlarında insanlar hangi oyunları oynuyor daha çok. Online olarak tabi

Battlefield ve CoD oyunlarında insanlar hangi oyunları oynuyor daha çok. Online olarak tabi
Malum, çeşitli seri oyunları var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…