Oyunun orijinal mi? Çünkü oyunun V-Sync ayarlarında sorun yok. Hatta fare gecikmesi yaşanıyorsa, CS:GO çalışan yöntemi deneyebilirsin. İkisi de aynı oyun motoru ile yapıldığından komutların çalışma imkanı var.
144Hz monitörüm var. Oyunda 144'ün üstünde FPS alıyorum. Sizce bunu FPS_MAX komutu ile 144'e mi sabitleyeyim yoksa üçlü ara belleklemeyi mi açayım. Onları yapınca da 136'ya falan iniyor bazen ama. Ne önerirsiniz?
Ayrıca oyuna giriş yapmadan menüde konsolu açarak
"FPS_MAX" komutunun çalışıyor olması lazım. Tabi bunu her girişte yapman gerekiyor. Ya da başlangıç komutlarına
+FPS_MAX 70 gibi tanımlayabilirsin.
Ek olarak RivaTuner yazılımı ile de FPS sabitleyebilirsin.
Download RTSS Rivatuner Statistics Server This is the official homepage for Rivatuner. Initially designed as a small helper application for RivaTuner graphics card utility, RivaTuner Statistics Server became de-facto framerate mon...
Bazı oyunlarda oyunu 30-60-90 FPS vs şeklinde sabitleme seçenekleri oluyor mesala BF1 gibi. Bu tür oyunlarda FPS'i sabitleyerek laptopın fazla ısınmasının önüne geçebiliyorum ama çoğu oyunda bu tür seçenekler olmuyor. V-sync açıyorum ama bu sefer de input lag oluşuyor. Mouse hareketlerinde ve bu...