gbAsily1 Femtopat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 26 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2024 #1 Redmi 9A kullanıyorum. Aman aman bir telefon olmadığından FPS sayacı açmayı düşündüm. Ama aklımda bir soru var: FPS sayacı her saniye güncel FPS değerini göstermek için telefonu tarıyorsa bu telefonu yavaşlatır mı?
Redmi 9A kullanıyorum. Aman aman bir telefon olmadığından FPS sayacı açmayı düşündüm. Ama aklımda bir soru var: FPS sayacı her saniye güncel FPS değerini göstermek için telefonu tarıyorsa bu telefonu yavaşlatır mı?
Better Call Mike Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 1.317 Çözümler 22 Yer Berlin Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2024 #2 FPS sayacı için başka bir uygulama kullanıyorsan yavaşlatabilir. Game Turbo ile FPS'i görmek mümkün zaten. Artı 0 Eksi
FPS sayacı için başka bir uygulama kullanıyorsan yavaşlatabilir. Game Turbo ile FPS'i görmek mümkün zaten.
KS KS gbAsily1 Femtopat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 26 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2024 #3 Better Call Mike dedi: FPS sayacı için başka bir uygulama kullanıyorsan yavaşlatabilir. Game Turbo ile FPS'i görmek mümkün zaten. Genişletmek için tıkla... Geliştirici seçeneklerinden açtım fark eder mi? Artı 0 Eksi
Better Call Mike dedi: FPS sayacı için başka bir uygulama kullanıyorsan yavaşlatabilir. Game Turbo ile FPS'i görmek mümkün zaten. Genişletmek için tıkla... Geliştirici seçeneklerinden açtım fark eder mi?
Better Call Mike Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 1.317 Çözümler 22 Yer Berlin Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2024 #4 gbAsily1 dedi: Geliştirici seçeneklerinden açtım fark eder mi? Genişletmek için tıkla... Etmez. Artı 0 Eksi
KS KS gbAsily1 Femtopat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 26 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2024 #5 Better Call Mike dedi: Etmez. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
Batuhandn Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 2.158 Makaleler 4 Çözümler 8 Yer İstanbul / Türkiye 28 Nisan 2024 #6 gbAsily1 dedi: Geliştirici seçeneklerinden açtım fark eder mi? Genişletmek için tıkla... Bende oradan kullanıyorum. Gayet iyi çalışıyor ve aynı anda da sıcaklığı gösteriyor. Artı 0 Eksi
gbAsily1 dedi: Geliştirici seçeneklerinden açtım fark eder mi? Genişletmek için tıkla... Bende oradan kullanıyorum. Gayet iyi çalışıyor ve aynı anda da sıcaklığı gösteriyor.