rartena Hectopat Katılım 7 Eylül 2021 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 22:55 #11 neoayhan dedi: Steam overlay kullan, Steam dışı oyunları kütüphaneye eklesen bile onlarda da çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ona da bakacağım.
neoayhan dedi: Steam overlay kullan, Steam dışı oyunları kütüphaneye eklesen bile onlarda da çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ona da bakacağım.
N neoayhan Kilopat Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 12 Salı 22:57 #12 rartena dedi: Teşekkürler ona da bakacağım. Genişletmek için tıkla... ek program kurmana da gerek yok steam kullanıyorsan ayarlarında var. youtubede bulursu. Hem de en üst satıra çizgi şeklinde çok yer de kaplamıyor.. rartena dedi: Teşekkürler ona da bakacağım. Genişletmek için tıkla... steam,ayarlar,oyuniçi,oyuniçi steam arayüz etkinleştir, performans izleyicisini aç, daha sonra ne göstersin istiyorsan onları seç. bu kadar. İstediğin bir kısayol da ata, shift+alt+o kullanıyorum ben.
rartena dedi: Teşekkürler ona da bakacağım. Genişletmek için tıkla... ek program kurmana da gerek yok steam kullanıyorsan ayarlarında var. youtubede bulursu. Hem de en üst satıra çizgi şeklinde çok yer de kaplamıyor.. rartena dedi: Teşekkürler ona da bakacağım. Genişletmek için tıkla... steam,ayarlar,oyuniçi,oyuniçi steam arayüz etkinleştir, performans izleyicisini aç, daha sonra ne göstersin istiyorsan onları seç. bu kadar. İstediğin bir kısayol da ata, shift+alt+o kullanıyorum ben.