Merhabalar öncelikle bilgisayarımın özelliklerini yazayım i7 8565U işlemci 8 GB RAM ve MX110 2 GB ekran kartı bulunuyor. LOL oynarken FPS değerim hep 9-10 civardında görüntü kalitesini en düşüğe alınca da aynı değeri alıyorum, en yükseğe çekince 7 FPS falan oluyor anti aliasing kapalı dikey senkronizasyon kapalıona rağmen hiçbir yükselme gerçekleşmiyor daha sonra görev yöneticisine girip baktığımda GPU kullanımı %0 gösteriyor araştırdım biraz ve bu videodaki.
Her şeyi yapmama rağmen sorunum devam ediyor yardımcı olursanız sevinirim.(Sadece LOL'de denedim)
Hocam GPU-Z kur sensor sekmesinden oyunda GPU clock Memory clock takip et en yüksek kaç MHz oluyor. Bir de GPU load bak. Şayet MHz'ler düşük GPU load yüksek ise denetim masasından güç derneklerinden yüksek performansa alıp aynı şeyleri tekrar dene. MHz'ler yükselip load düşerse FPS'de artacaktır. Umarım yardımı olur.
Hocam GPU-Z kur sensor sekmesinden oyunda GPU clock Memory clock takip et en yüksek kaç MHz oluyor. Bir de GPU load bak. Şayet MHz'ler düşük GPU load yüksek ise denetim masasından güç derneklerinden yüksek performansa alıp aynı şeyleri tekrar dene. MHz'ler yükselip load düşerse FPS'de artacaktır. Umarım yardımı olur.
Sanırım bilgisayarda sürücü yok nvidianın kendi sitesinden bilgisayarıma uygun olanı indirdim 'Bu NVIDIA grafik,sürücüsü,Windows'un bu sürümüyle uyumlu değildir.Bu grafik sürücüsü, uyumlu grafik donanımı bulunamadı' diyor ama doğru indirdiğime eminim
Resimde 300 MHz'de olan değer oyun sırasında yükselmediğinden FPS düşük kalıyor.
Denetim masasından güç seneklerine gir yüksek performansa aldığınızda GPU clock un oyun sırasında yükselmesi gerek o zaman FPS artabilir. Bende oldu bi dene belki faydası olur.
Resimde 300 MHz'de olan değer oyun sırasında yükselmediğinden FPS düşük kalıyor.
Denetim masasından güç seneklerine gir yüksek performansa aldığınızda GPU clock un oyun sırasında yükselmesi gerek o zaman FPS artabilir. Bende oldu bi dene belki faydası olur.
Öncelikle DDU indirin , bilgisayarı güvenli modda çalıştırıp ekran kartı driverını kaldırın. Daha sonra Nvidia'ın sitesinden en son ekran kartı sürücüsü yerine WHQL olan yani onaylanmış sürücüyü indirip kurun. sonucu paylaşın.
Öncelikle DDU indirin , bilgisayarı güvenli modda çalıştırıp ekran kartı driverını kaldırın. Daha sonra Nvidia'ın sitesinden en son ekran kartı sürücüsü yerine WHQL olan yani onaylanmış sürücüyü indirip kurun. sonucu paylaşın.