tayfuntako Hectopat Katılım 2 Kasım 2013 Mesajlar 409 25 Ağustos 2014 #1 Merhaba Arkadaşlar; Sorumu başlıkta sordum zaten, bazen klavye mouse sıkıcı geliyor Fps oyunlarda. Örn. BF 4 oyununu joystick ile oynayabilirmiyiz mesela konsol gibi? Teşekkürler..
Merhaba Arkadaşlar; Sorumu başlıkta sordum zaten, bazen klavye mouse sıkıcı geliyor Fps oyunlarda. Örn. BF 4 oyununu joystick ile oynayabilirmiyiz mesela konsol gibi? Teşekkürler..
Galileo Galilei Hectopat Katılım 21 Nisan 2014 Mesajlar 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2014 #2 Ben dualshock 4 ile oyanamyı denedim. Oyun desteklemdiği için kontroller çok karmaşık ve alakasız oluyor.
Ben dualshock 4 ile oyanamyı denedim. Oyun desteklemdiği için kontroller çok karmaşık ve alakasız oluyor.
tayfuntako Hectopat Katılım 2 Kasım 2013 Mesajlar 409 25 Ağustos 2014 #3 Galileo Galilei dedi: Ben dualshock 4 ile oyanamyı denedim. Oyun desteklemdiği için kontroller çok karmaşık ve alakasız oluyor. Genişletmek için tıkla... k Galileo Galilei dedi: Ben dualshock 4 ile oyanamyı denedim. Oyun desteklemdiği için kontroller çok karmaşık ve alakasız oluyor. Genişletmek için tıkla... Karakteri hareket ettirebildiniz mi? Yani çalışıtıda karmaşık mı oldu tuşlar falan?
Galileo Galilei dedi: Ben dualshock 4 ile oyanamyı denedim. Oyun desteklemdiği için kontroller çok karmaşık ve alakasız oluyor. Genişletmek için tıkla... k Galileo Galilei dedi: Ben dualshock 4 ile oyanamyı denedim. Oyun desteklemdiği için kontroller çok karmaşık ve alakasız oluyor. Genişletmek için tıkla... Karakteri hareket ettirebildiniz mi? Yani çalışıtıda karmaşık mı oldu tuşlar falan?
Galileo Galilei Hectopat Katılım 21 Nisan 2014 Mesajlar 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2014 #4 Evet çalışıyor ama tuşlar çok karmaşık. Son düzenleme: 25 Ağustos 2014
tayfuntako Hectopat Katılım 2 Kasım 2013 Mesajlar 409 25 Ağustos 2014 #5 Galileo Galilei dedi: Ben dualshock 4 ile oyanamyı denedim. Oyun desteklemdiği için kontroller çok karmaşık ve alakasız oluyor. Genişletmek için tıkla... Sırf bazen sıkıcı gelmesi yüzünden az kaldı Ps3 sahibi oluyordum 2 saat önce. Bir anda kafama dank etti PC'ye joystick bağlasam oynaya bilirmiyim diye? PS3 ile beraber kasadan döndüm bıraktım hemen geldim konu açtım. Galileo Galilei dedi: Evet çalışıyo ama tuşlar çok karmaşık. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler dostum evdeki joysticklerden birini deniyim bari, olursa olur olmaz ise yapacak birşey yok.
Galileo Galilei dedi: Ben dualshock 4 ile oyanamyı denedim. Oyun desteklemdiği için kontroller çok karmaşık ve alakasız oluyor. Genişletmek için tıkla... Sırf bazen sıkıcı gelmesi yüzünden az kaldı Ps3 sahibi oluyordum 2 saat önce. Bir anda kafama dank etti PC'ye joystick bağlasam oynaya bilirmiyim diye? PS3 ile beraber kasadan döndüm bıraktım hemen geldim konu açtım. Galileo Galilei dedi: Evet çalışıyo ama tuşlar çok karmaşık. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler dostum evdeki joysticklerden birini deniyim bari, olursa olur olmaz ise yapacak birşey yok.
Galileo Galilei Hectopat Katılım 21 Nisan 2014 Mesajlar 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2014 #6 GTA 4'ü oynadım sorunsuz olarak.
Xerjoff Kilopat Katılım 5 Haziran 2014 Mesajlar 707 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Muğla/Milas Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2014 #7 Tabi kontroller desteği yok dualshock 4 için titreme veya diğer özellikler icin. PC ye bağlamadim hic.
Tabi kontroller desteği yok dualshock 4 için titreme veya diğer özellikler icin. PC ye bağlamadim hic.