FPS ve linear yapıdaki oyunlar diğer oyunlara kıyasla fazla yoruyor

Yok hocam öyle değil. Özellikle gece geç vakitte uzun süre oyun oynayınca insana bir yorgunluk çöker ya, uyuyasın gelir. Öyle bir yorgunluk bu. Ağrı, bulantı vs. olsa zaten sağlıksal problem diye hastaneye giderim.
Öyle bir şey değil genel olarak zihinsel olarak yorgun olabilir.
O zaman sıkılıyor diyebilir miyiz? Oyundan oyuna değişir diye düşünüyorum. Aralıksız 200 satten fazla Dark Souls II oynadım. Kaç kere bitirdim saymadım. Hala sıkılmıyorum ama mesela 5 dk. AC Odyssey bile oynuyamam böyle bir şey yani, anlatabildim mi? Çünkü oyunda değişen bir şey yok. Her şey aynı. 1 level yada 100 level arasında fark yok.

Ayrıca sizin yaşadığınız duruma benzer anlar yaşadım. Mesela Cyberpunk FPS olmasına rağmen, açık dünyası ve oynanışı beni fazla yormadı, ama Bioshock 1 oynarken o vuruş hissi ve bölüm dizaynı beni çok yoruyor ve sıkıyordu, yani dediğim gibi oyundan oyuna bu değişiklik gösterebilir.

Ayrıca sizin yaşadığınız duruma benzer anlar yaşadım. Mesela Cyberpunk FPS olmasına rağmen, açık dünyası ve oynanışı beni fazla yormadı, ama Bioshock 1 oynarken o vuruş hissi ve bölüm dizaynı beni çok yoruyor ve sıkıyordu, yani dediğim gibi oyundan oyuna bu değişiklik gösterebilir.
Cyberpunk 2077 süper bir oyunda ondan.

Cyberpunk 2077 süper bir oyunda ondan.
images.jpeg

Technopat Haberler

Geri
Yukarı