ahmet543 Decapat Katılım 22 Eylül 2023 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #1 Sürekli takılıyor oyun ama ping ve FPS'te sorun yok. Cozemedim neden olabilir? Ag bağlantısı cikiyor hep.
Sürekli takılıyor oyun ama ping ve FPS'te sorun yok. Cozemedim neden olabilir? Ag bağlantısı cikiyor hep.
EfeKaan02 Kilopat Katılım 23 Mayıs 2018 Mesajlar 397 15 Şubat 2025 #2 Bende de öyle şuan herhalde genel sorun var
Y Yavuz akça Hectopat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #3 ahmet543 dedi: Sürekli takılıyor oyun ama ping ve FPS'te sorun yok. Cozemedim neden olabilir? Ag bağlantısı cikiyor hep. Genişletmek için tıkla... freesync özelliğini açtınızmı EfeKaan02 dedi: Bende de öyle şuan herhalde genel sorun var Genişletmek için tıkla... freesync özelliğini açtınızmı
ahmet543 dedi: Sürekli takılıyor oyun ama ping ve FPS'te sorun yok. Cozemedim neden olabilir? Ag bağlantısı cikiyor hep. Genişletmek için tıkla... freesync özelliğini açtınızmı EfeKaan02 dedi: Bende de öyle şuan herhalde genel sorun var Genişletmek için tıkla... freesync özelliğini açtınızmı
ahmet543 Decapat Katılım 22 Eylül 2023 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #4 Yavuz akça dedi: freesync özelliğini açtınızmı freesync özelliğini açtınızmı Genişletmek için tıkla... I5 var kral nasi accaz li
Yavuz akça dedi: freesync özelliğini açtınızmı freesync özelliğini açtınızmı Genişletmek için tıkla... I5 var kral nasi accaz li
Y Yavuz akça Hectopat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #5 ahmet543 dedi: I5 var kral nasi accaz li Genişletmek için tıkla... Oyunun içindeki ayarlardan açabilirsiniz.
ahmet543 dedi: I5 var kral nasi accaz li Genişletmek için tıkla... Oyunun içindeki ayarlardan açabilirsiniz.