Fractal design 800W Gold tesla nasıldır?

Makaleler
1
Arkadaşlar bu PSU'yu Letgo'da buldum. pazarlık falan 200 TL'ye anlaştık. PSU nasıl bir marka kötü yorum bulamadım hakkında. Bir de bunu nasıl test edebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bu PSU'yu Letgo'da buldum. pazarlık falan 200 TL'ye anlaştık. PSU nasıl bir marka kötü yorum bulamadım hakkında. Bir de bunu nasıl test edebilirim?
Ürünün kaliteli ya da kalitesiz olduğunu bir kenara bırakıp sadece şunu yazacağım gerisi size kalmış. PSU'lar zaman geçtikçe verimliliğini kaybeden cihazlardır. Alacağınız insan ne şartlar içinde, ne şekilde kullandı? Bilmiyoruz. Mining yapılıp yük altında kalmış bir PSU olabilir. Bana göre en onemli bileşenlerden biri. PSU kalp, kablolar damar ve içinden geçen elektirik ise kandır. Sisteminizi yıpranmış bir kalbe teslim etmeyin.

Ürünün kaliteli ya da kalitesiz olduğunu bir kenara bırakıp sadece şunu yazacağım gerisi size kalmış. PSU'lar zaman geçtikçe verimliliğini kaybeden cihazlardır. Alacağınız insan ne şartlar içinde ne şekilde kullandı? Bilmiyoruz. Mining yapılıp yük altında kalmış bir PSU olabilir. Bence sisteminizi bana göre en onemli bileşenlerden biri, PSU kalp kablolar damar ve içinden geçen elektirik ise kandır. Sisteminizi yıpranmış bir kalbe teslim etmeyin.
Çok güzel bir yorum! Buradaki yorumlar içinde en çok dikkate alacağın yorum bence bu olmalı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı