M Morothar Hectopat Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2017 #1 Merhaba dostlar. Fractal Design Define R5 bilgisayar kasasını nasıl temin edebilirim, araştırdım ve bir yolunu bulamadım. Yardımcı olabilecek birisi/birileri var mıdır? Şimdiden teşekkür ederim. İyi forumlar...
Merhaba dostlar. Fractal Design Define R5 bilgisayar kasasını nasıl temin edebilirim, araştırdım ve bir yolunu bulamadım. Yardımcı olabilecek birisi/birileri var mıdır? Şimdiden teşekkür ederim. İyi forumlar...
Mehmet Melik Arslan Kilopat Katılım 16 Mart 2016 Mesajlar 748 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2017 #2 Fractal Design FD-CA-DEF-R5-TI: Amazon.de: Computer & Zubehör Tek yol Amazon'dan sipariş vermek gibi görünüyor. Ancak 30 Euro bandını aştığı için gümrük vergisi konacak üstüne alırsan, bilgin olsun. Son düzenleme: 7 Şubat 2017
Fractal Design FD-CA-DEF-R5-TI: Amazon.de: Computer & Zubehör Tek yol Amazon'dan sipariş vermek gibi görünüyor. Ancak 30 Euro bandını aştığı için gümrük vergisi konacak üstüne alırsan, bilgin olsun.
Because Im Batman Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Eylül 2014 Mesajlar 5.235 Makaleler 7 Çözümler 1 Yer Gotham City / U.S Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Süper Kahramanlık( Gotham Şehrinin Bekçisi) 7 Şubat 2017 #3 Mehmet Melik Arslan dedi: Fractal Design FD-CA-DEF-R5-TI: Amazon.de: Computer & Zubehör Tek yol Amazon'dan sipariş vermek gibi görünüyor. Ancak 30 Euro bandını aştığı için gümrük vergisi konacak üstüne alırsan, bilgin olsun. Genişletmek için tıkla... Amazon.de'den alırken fiyatın içine vergiyide ekliyorlar yani gosterilen fiyat vergi dahil satış fiyatı.
Mehmet Melik Arslan dedi: Fractal Design FD-CA-DEF-R5-TI: Amazon.de: Computer & Zubehör Tek yol Amazon'dan sipariş vermek gibi görünüyor. Ancak 30 Euro bandını aştığı için gümrük vergisi konacak üstüne alırsan, bilgin olsun. Genişletmek için tıkla... Amazon.de'den alırken fiyatın içine vergiyide ekliyorlar yani gosterilen fiyat vergi dahil satış fiyatı.