Fractal Design Meshify C alınır mı?

Makaleler
1
Sistem toplayacağım ve kasa konusunda gerçekten kararsız kaldım. Şu kasayı gördüm. Hava akışı iyi gibi duruyor. Fractal Design benim bildiğim kaliteli bir marka. Bütçe 1200 TL. Önereceğiniz kasalar beyaz olsa daha iyi olur. Yıllarca siyah bilgisayar kullandım ve değişiklik olsun istiyorum.

Alınabilecek bir kasa.
Alternatif olarak XPG Battlecruiser, Phanteks P400A, Bitfenix Enso gibi kasalara bakabilirsiniz.
XPG Battlecruiser düşündüm. Fakat biraz süslü geldi. Yılardır sade bilgisayar kullanınca bu kadar süslü bir şeye gözüm alışamıyor bir türlü. O yüzden sade bir şey bakıyorum.

XPG Battlecruiser düşündüm. Fakat biraz süslü geldi. Yılardır sade bilgisayar kullanınca bu kadar süslü bir şeye gözüm alışamıyor bir türlü. O yüzden sade bir şey bakıyorum.
Sanırım RGB'den hoşlanmıyorsunuz. İsterseniz kasanın fanlarını ve aydınlatmaya sahip diğer bütün donanımları tek bir renk ile aydınlatabilirsiniz. Sadece beyaz gibi.
30 Best Looking White Gaming Setup - GPCD

İlla sade bir şey istiyorsanız NZXT kasalara bakabilirsiniz. Şubat ayında stoklara gelecek hepsi. Meshify C de çok güzel bir tercih olur.

Sanırım RGB'den hoşlanmıyorsunuz. İsterseniz kasanın fanlarını ve aydınlatmaya sahip diğer bütün donanımları tek bir renk ile aydınlatabilirsiniz. Sadece beyaz gibi.
30 Best Looking White Gaming Setup - GPCD

İlla sade bir şey istiyorsanız NZXT kasalara bakabilirsiniz. Şubat ayında stoklara gelecek hepsi. Meshify C de çok güzel bir tercih olur.
Aslında RGB düşmanı değilim. Ama abartılı olmadığı sürece. Meshify C çok güzel duruyor. Önü de mesh olunca soğutmaya ekstra katkı olmuş olacak.

İncelemesini de paylaşmış olayım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı