Bilgisayar, ev aletleri, hırdavat, anne & bebek ve cep telefonu, bilgisayar, televizyon, kozmetik ve binlerce ürün uygun fiyatlarla harcialem.com 'da
www.bilisimport.com.tr
Bu fandan 6 tane almak istiyorum. 3'ü hava girişini sağlayacak 3'ü hava çıkışını sağlayacak. Sizce performans nasıldır? İstediğim hava akışını sağlayabilirler mi?
Bende Sharkoon Pure Steel RGB mevcut. Bu fanlar hava akışı ve statik basınç anlamında kasayla birlikte gelen fanlardan farksızlar. Fanlara kötü demiyorum lakin bu fiyatı haketmiyorlar.
Düzenleme: Şöyle bir piyasa baktım da bu fiyata bundan iyi fan kalmamış. Yani alınır.
Aerocool Hakkında 2001 yılında gelişmiş soğutma ve kasa ürünleri üretmek amacıyla kurulan AeroCool, son yıllarda ürün gamını güç kaynakları, kasa fan ve fan kontrolcüleri, oyuncu ekipmanları gibi komponentler ile genişletilmiştir. 2009 yılında lanse ettiği PGS serisi oyuncu kasalarının...
Bende Sharkoon Pure Steel RGB mevcut. Bu fanlar hava akışı ve statik basınç anlamında kasayla birlikte gelen fanlardan farksızlar. Fanlara kötü demiyorum lakin bu fiyatı haketmiyorlar.
Düzenleme: Şöyle bir piyasa baktım da bu fiyata bundan iyi fan kalmamış. Yani alınır.
Aerocool Hakkında 2001 yılında gelişmiş soğutma ve kasa ürünleri üretmek amacıyla kurulan AeroCool, son yıllarda ürün gamını güç kaynakları, kasa fan ve fan kontrolcüleri, oyuncu ekipmanları gibi komponentler ile genişletilmiştir. 2009 yılında lanse ettiği PGS serisi oyuncu kasalarının...
Yok argb istemiyorum çünkü hem anakartim hem de kasamda argb kontrolcü veya girişi yok.
Şimdi farkettim üründe çoklayıcı varmış ama yine de tek renk yanması benim için daha iyi.
Kasanın RGB'siz(2 fanli versiyonunda)ARGB kontrolcü yok maalesef. Bu da tek renk yanan fanlara yönelmem için bir sebep.
Bu kasayı daha almadım ama büyük ihtimalle birkaç gün içerisinde alacağım. Size anakartimin modelini RAM'larimi vb. parçalarımı söylesem, bana kasaya extra olarak alınması gereken bir şey var mı diye veya uyusuzluk içeren bir parça varsa diye yardım eder misiniz?(Stoklarda yok ama 2. El ilanlarında dikkatimi çeken bir fırsat var)