Fractal Design Prisma SL-12 nasıldır?

Ravebn

Hectopat
Bu fandan 6 tane almak istiyorum. 3'ü hava girişini sağlayacak 3'ü hava çıkışını sağlayacak. Sizce performans nasıldır? İstediğim hava akışını sağlayabilirler mi?

(Sharkoon Pure Steel için söylüyorum)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende Sharkoon Pure Steel RGB mevcut. Bu fanlar hava akışı ve statik basınç anlamında kasayla birlikte gelen fanlardan farksızlar. Fanlara kötü demiyorum lakin bu fiyatı haketmiyorlar.

Düzenleme: Şöyle bir piyasa baktım da bu fiyata bundan iyi fan kalmamış. Yani alınır.

Eğer ARGB'li olsun derseniz:

Son düzenleme:
Bende Sharkoon Pure Steel RGB mevcut. Bu fanlar hava akışı ve statik basınç anlamında kasayla birlikte gelen fanlardan farksızlar. Fanlara kötü demiyorum lakin bu fiyatı haketmiyorlar.

Düzenleme: Şöyle bir piyasa baktım da bu fiyata bundan iyi fan kalmamış. Yani alınır.

Eğer ARGB'li olsun derseniz:
Yok argb istemiyorum çünkü hem anakartim hem de kasamda argb kontrolcü veya girişi yok.
Şimdi farkettim üründe çoklayıcı varmış ama yine de tek renk yanması benim için daha iyi.

Yok argb istemiyorum çünkü hem anakartim hem de kasamda argb kontrolcü veya girişi yok.
Bu setin yanında kontrolcü ve kumanda geliyor.

Benim anakartımda da ARGB portu yok. Kasayla beraber gelen ARGB kontrolcüyü kullanıyorum. İster tek renk isterseniz gazino gibi renk renk yakın. :D

Fractal'ın fanları da iyidir. Karar sizin.

Bu setin yanında kontrolcü ve kumanda geliyor.

Benim anakartımda da ARGB portu yok. Kasayla beraber gelen ARGB kontrolcüyü kullanıyorum.

Fractal'ın fanları da iyidir. Karar sizin.

Kasanın RGB'siz(2 fanli versiyonunda)ARGB kontrolcü yok maalesef. Bu da tek renk yanan fanlara yönelmem için bir sebep.

Bu kasayı daha almadım ama büyük ihtimalle birkaç gün içerisinde alacağım. Size anakartimin modelini RAM'larimi vb. parçalarımı söylesem, bana kasaya extra olarak alınması gereken bir şey var mı diye veya uyusuzluk içeren bir parça varsa diye yardım eder misiniz?(Stoklarda yok ama 2. El ilanlarında dikkatimi çeken bir fırsat var)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı